Luk

Tidlig føring ikke nok for Brabrand mod AB

| 2. division | 0 kommentarer

Infoboks

Skive IK - Middelfart 1-0
2. Division
55' 1-0 Oliver Boersting
Brabrand - AB 1-1
2. Division
2' 1-0 Mike Kaljo
28' 1-1 Emil Wass

Brabrand spillede lørdag 1-1 med AB i 2. division, efter hjemmeholdet fra Århus kom foran efter to minutter. Andetsteds scorede Oliver Børsting for Skive IK.

Lørdag eftermiddag tog Brabrand IF imod AB i 2. division.

Det var en kamp mellem rækkens sjetteplads fra Gladsaxe og ottendepladsen fra det vestlige Århus, og der var inden kampen kun to point, der skilte de to klubber.

Brabrand kom til opgøret med en dårlig stime, hvor det kun var blevet til ét point i de seneste fem kampe. Gæsterne var omvendt i fin form, og AB havde blot tabt én af de seneste fem opgør.

Hjemmeholdet skulle forsøge at hente den første sejr på hjemmebane i seks kampe, og de startede ud som lyn og torden, da den rutinerede angriber Mike Kaljo scorede efter blot to minutters spil.

Den føring holdte dog kun til det 28. minut, da 22-årige Emil Wass udlignede for gæsterne.

1-1 var stillingen ved pausen, og da der ikke blev scoret i anden halvleg, blev det også kampens resultat.

Med det ene point kravler Brabrand op på en syvendeplads, mens AB holder fast i deres sjetteplads med to point ned til lørdagens modstander.

AaB-lejesvend med vigtigt mål

Andetsteds tørnede Skive IK sammen med Middelfart i et bundopgør i 2. division.

Værterne fra Skive lå inden kampen på en 10.-plads, mens Middelfart kæmpede for hårdt tiltrængte point som bundprop i ligaen.

Efter en målløs første halvleg skulle der lidt ekstra til for at tage hul på målscoringen, men efter 55 minutters spil udnyttede hjemmeholdets AaB-lejesvend Oliver Børsting en stor forsvarsfejl, og så kunne den unge angriber ellers banke bolden fladt i mål mellem keeperens ben.

Målet var kampens eneste, og derfor tog Skive IK de tre point og kravlede over Kolding IF i tabellen op på en niendeplads.

Middelfart er stadig nummer sjok i 2. division med blot 10 point efter 16 kampe.


Af Tobias Bladt Haarder
Søndag 23. januar