LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Tidlig frisparksscoring sænkede Mæhles Genk

| 1. Division A | 0 kommentarer
Tidlig frisparksscoring sænkede Mæhles Genk
Foto: KRC Genk

Joakim Mæhle fik fuld tid, mens Marcus Ingvartsen sad på bænken, da Genk aldrig kom sig over en tidlig scoring og tabte 0-1 til Antwerp i det belgiske mesterskabsspil.

Genk fik i sidste uge en flot start på mesterskabsspillet i den belgiske Jupiler League, da danskerklubben besejrede Anderlecht med 3-0.

Den præstation skulle man forsøge at følge op på tirsdag aften, da man besøgte Antwerp, der omvendt var kommet skidt fra start med et 1-3-nederlag mod St. Liege.

Udeholdet, der havde Joakim Mæhle med fra start, mens Marcus Ingvartsen så hele kampen fra bænken, kom dog forfærdeligt fra start. Blot fire minutter var der spillet, da værterne bragte sig foran.

Lior Refaelov stillede sig til rette til et frispark på kanten af feltet, og det skulle vise sig at være en god beslutning. Den offensive midtbanespiller sendte nemlig frisparket i mål 

Gæsterne var det bedste mandskab efter scoringen, men bolden ville ikke i mål. En godt spillende Mæhle, der ofte kom med frem på højrekanten, havde en god afslutning på et langskud efter et kvarters spil. Den sad dog lige på keeperen.

Halvlegens største chance tilfaldt også gæsterne, da japanske Junya Ito blev sendt alene igennem med målmanden, der dog hev en flot redning frem og fik sendt bolden til hjørnespark.

Genk var derfor fortsat bagud ved pausen.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg, hvor danskerklubben sad klart på spillet og også havde masser af chancer for at score det udlignende mål.

Junya Ito havde efter otte minutter endnu en stor chance, da han igen kom fri i feltet. Endnu engang var målmanden på plads.

Det var han også et kvarter senere, da indskiftede Joseph Paintsil havde kampens største mulighed, da bolden blev spillet på tværs i feltet, hvor han stod helt fri. Målmanden kastede sig dog frygtløst ud i bolden og holdt den ude af målet.

Genk fortsatte presset resten af kampen, men bolden ville bare ikke over stregen. Derfor sluttede kampen også 1-0 til værterne, som kralvede op på fjerdepladsen. 

Danskerklubben ligger fortsat nummer ét med fire point ned til Club Brugge, der endnu ikke har spillet i runden.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 24. maj
Torsdag 23. maj