Luk

Tidligere AGF'er nettede: Specielt mod FCK

| Europa League | 0 kommentarer

Infoboks

IFK Göteborg - FC København 1-2
Europa League Kvalifikation
73' 1-0 Tobias Sana
83' 1-1 Robert Mudrazija
85' 1-2 Jonas Wind

Tobias Sana kalder sin tid i AGF speciel, hvilket gjorde det ekstra specielt for ham at møde FC København med IFK Göteborg.

IFK Göteborg havde en håndfuld minutter i himlen, inden to lynmål gav FC København sejren og pladsen videre i Europa League-kvalifikationen.

Göteborgs mål scorede Tobias Sana, der fra 2017 til 2019 slog sine folder i AGF, og at møde FCK med IFK var noget særligt, fortæller offensivspilleren efter kampen.

- Min tid i AGF var speciel, så selvfølgelig var det specielt at spille mod et dansk hold som FCK, men det var mere specielt for mig at spille en europæisk kamp for IFK Göteborg. Det havde været stort for mig, der er fra Göteborg, at gå videre, siger Sana.

Efter kampen snakkede Tobias Sana med Jens Stage, som han var holdkammerat med i AGF.

- Vi kender hinanden, fordi vi spillede sammen i AGF. I en periode var han den primære anfører, mens jeg var anfører nummer to. Vi havde en god relation uden for banen, så vi snakkede bare lidt om, hvordan hinanden har det nu, fortæller Sana.

Fik Ståle gjort frustreret

Tobias Sana er langt hen ad vejen godt tilfreds med Göteborgs indsats mod FCK, selvom københavnerne sad på det meste.

- I første halvleg fik vi virkelig kampbilledet, som vi havde snakket om. De kom ned i et lavt tempo, og vi fik deres træner gjort frustreret. Vi fik kampen derhen, hvor vi ville, og vi fik scoret. Det føltes ikke, som om FCK for alvor trykkede os ned, men de fik alligevel to mål.

- Da det stod 1-0, havde jeg en drømmesituation én-mod-én på kanten, hvor jeg forsøgte at spille til Pontus Wernbloom. Det er sådanne chancer, hvor man skal score, hvis man skal gå videre mod en hård modstander som FCK, siger Tobias Sana og tilføjer:

- FCK justerede lidt og fik spillere, der er dygtige på bolden, ind centralt. Rasmus Falk flyttede ind, og det var ham og Zeca, der styrede tempoet. Vi måtte ikke lade dem få tid på bolden, for så er de dygtige.

I AGF-trøjen nåede Tobias Sana 71 kampe, 17 mål og 12 oplæg.


Af Martin Schmidt
Mandag 23. november