Luk

Tidligere BIF-spids er brandvarm i Ishøj: Vildt

| Danmarksserien | 3 kommentarer

Infoboks

Den tidligere Brøndby-angriber Daniel Stückler har vist storform i Ishøj IF med ti mål i de første seks kampe i Danmarksserien Pulje 1, og Erdogan Aslan storroser ham.

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

LigaBold.dk kunne i starten af august fortælle, at den tidligere Brøndby-spiller Daniel Stückler fremover skulle spille for Danmarksserie-mandskabet Ishøj IF.

Her har den 24-årige angriber fået en fremragende start, da Stückler har banket hele ti mål i kassen i de første seks kampe. Det betyder, at den tidligere B93-spiller har lagt sig i spidsen på topscorerlisten i Danmarksserien Pulje 1.

Ishøj-cheftræner Erdogan Aslan siger til LigaBold.dk, at han er meget glad for angriberen.

- Det vilde er faktisk, at knægten ikke en gang har spillet seks hele kampe, og jeg har faktisk skiftet ham ud efter 60 minutter i alle kampene. Han har faktisk kun spillet to tredjedele af hver kamp, og alligevel er han oppe på fantastiske ti mål. Udover, at han er rigtig, rigtig dygtig, så skal man også huske Azaquoun (Mohamed Azaquoun, red.) og Offenberg (Christian Offenberg, red.), da de har stået for 80 procent af Stücklers mål.

- På samme måde har Stückler lagt op til dem, og de har lavet otte mål til sammen. Der har Stückler haft anden- eller tredjesidste fod på, og det har vi analyseret lidt på i trænerteamet. De er gode for hinanden, og lige nu er det Stückler, der er knivskarp, og det er fantastisk at have sådan en spiller, siger Erdogan Aslan til LigaBold.dk.

Tror du, at Daniel Stückler har potentiale til at blive topscorer i denne sæson?

- Ja, bestemt. Jeg vil så sige, at han laver utrolig mange mål og er en utrolig dygtig angriber, men han er alligevel meget uselvisk, og han prøver at gøre sine kammerater bedre. Der er mål, som han har lagt op til, hvor han nærmest var helt fri, men han valgte i stedet for at spille den ud, så den næste kunne score på en endnu større chance.

- Det siger meget om, hvor meget en holdspiller han samtidigt er med sin træfsikkerhed, så jo, jeg tror og håber, at enten ham, Azaquoun eller Offenberg bliver rækkens topscorer, men lige nu ser det selvfølgelig ud til, at det bliver Daniel Stückler.

Ishøj-cheftræneren tilføjer, at Stückler udover at være hamrende dygtig også har en fremragende personlighed, der gør, at han passer perfekt ind i Ishøj-truppen.

Aslan kan også se, at Stückler har blomstret spillemæssigt efter en tid uden den store spilletid i B93.

- Stückler kommer jo fra et svært forløb i divisionerne, hvor han næsten ikke fik noget spilletid. Så er han kommet til Ishøj på et rigtig godt fodboldhold og har fundet sig selv, og han viser en enorm spilleglæde og sult, siger Erdogan Aslan til LigaBold.dk.

Daniel Stückler var som helt ung en del af Lyngby, inden han skiftede til Brøndby. Efter Brøndby-tiden tog han til HB Køge og FC Helsingør, inden han vendte tilbage til Lyngby. Derefter stod den på en tilværelse i B93.

I Superligaen er han noteret for 18 kampe (ni kampe for Brøndby og ni kampe for FC Helsingør) og et enkelt mål.

Stückler får mulighed for at bombe videre i Danmarksserien på lørdag, hvor Ishøj møder B 1903 på hjemmebane.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Lørdag 16. oktober