Luk

Tidligere BIF-talent gør divisions-comeback

| 3. division | 14 kommentarer

Infoboks

Mark Sundstrup, der har en fortid i blandt andet Brøndby og Frem, skal fremover spille for Karlslunde IF i 3. division. Han har senest været i Serie 1-klubben Frederiksholm Sydhavnen.

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Mark Sundstrup har i løbet af karrieren spillet i flere divisionsklubber, men på det seneste har han tørnet ud for Serie 1-mandskabet Boldklubben Frederiksholm Sydhavnen. 

Den 32-årige angriber vælger dog nu at gøre divisions-comeback. Mark Sundstrup siger til LigaBold.dk, at han fremover skal tørne ud for Karlslunde IF, der lige er rykket op i 3. division.

- Sagen er den, at jeg rent logistisk set skal til at flytte sammen med min dejlige kæreste, som bor i Solrød. Det ligger jo meget tæt på det, så rent logistisk er det perfekt, at der er en klub, der ligger så tæt på, som nu skal spille i 3. division, og man kan få lov til at prøve sig af der.

- Jeg har spillet i en Serie 1-klub, hvor min far er cheftræner, i Frederiksholm Sydhavnen, men så gibbede det lidt i mig, at hvis jeg skulle prøve det af, inden jeg bliver alt for gammel, så skal det være nu, siger Mark Sundstrup til LigaBold.dk.

Stor erfaring og fysisk stærk

Mark Sundstrup har stor erfaring fra divisionsfodbold. Da han var i Brøndby, spillede han over 100 kampe for U21-holdet, da mandskabet var i 2. division. Efterfølgende er det blevet til plus 100 kampe for Frem og 50 kampe for Avarta.

Angriberen har i foråret været fuldt med hos Frederiksholm Sydhavnen, men i efteråret 2020 døjede han med lidt småskavanker.

Han glæder sig til at spille i 3. division, hvor Sundstrup blandt andet kommer til at stå over for sin gamle klub Frem, og han føler, at han har noget at bidrage med.

- Jeg glæder mig helt vildt. Jeg ville ikke møde op hos Karlslunde, hvis jeg ikke følte, at jeg kunne bidrage med noget, så det bliver superfedt. Jeg glæder mig til kampene. Alle kan slå alle i 3. division, så det bliver fedt at være med til.

Mark Sundstrup mener, at han er en fysisk stærk angriber, der er god til at være vaks i feltet.

- Jeg er jo den spillestation, som man kan lægge en lang bold op på, og så kan jeg lægge af og komme ind i feltet igen. Så kan jeg vente på, at der kommer nogle indlæg, og så smadre igennem i boksen, det er der, hvor jeg er bedst. Så hovedspillet og noget fysik er mine primære kvaliteter, og så synes jeg, at jeg sparker meget godt med mit højreben.

Bliver en svær række

Den 32-årige angriber har første træning med Karlslunde IF på mandag, og her skal det nye 3. divisionshold forsøge at bide skeer med noget mere etablerede divisionshold. I 3. division er der 12 hold, men hele fire hold rykker ned.

- Jeg tror, at det bliver en svær række, og jeg tror, at det bliver nogle tætte kampe. Der er selvfølgelig nogle favoritter, og jeg synes, at Frem er en favoritterne til at ligge i toppen, selvom de har mistet nogle spillere.

- Det hold, som jeg skal spille på, er et meget aggressivt og angrebslystent fodboldhold, som gerne vil frem ad banen og spille noget god fodbold. Jeg tænker, at hvis man får opbygget et fort på hjemmebane, så tænker jeg, at vi kan være med, hvor det er lidt sjovere, siger Mark Sundstrup til LigaBold.dk.

Mark Sundstrup nåede aldrig at få officiel debut for Brøndby IF's førstehold, men han var med i to træningskampe for førsteholdet. Efter tiden i Brøndby gik turen videre til Greve Fodbold og Frem, hvor han var ad flere omgange. Han har også blandt andet været en del af Avarta og Frederiksholm Sydhavnen.

Angriberen spillede sin seneste divisionskamp 21. september 2019, da Frem mødte Vanløse.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen

14 kommentarer

JytteRolf 14:21          
Fuck man er blevet gammel da jeg kan huske jeg var til stede da Anders Sundstrup sluttede sin karriere og nu er hans søn blevet 32! .
matteotti 14:23          
Forstår altså ikke, hvorfor Bold bringer alle disse nyheder fra Ligabold.dk. Jeg er virkelig ikke interesseret i dansk amatør/semiprof fodbold.
olvi 14:32          
JytteRolf - det da ingen alder mand. Jeg husker da Sofus Krølben fik debut for BK Frem haha. OK OK det løgn. Men ja, tiden går. Vi må huske at få det bedste ud af den mens vi er her. :)

Jeg synes det er så fedt med disse artikler om (også) mindre danske klubber og spillere som mange måske ikke har hørt om. Der er da rimelig af muligheder hvis man helst vil læse og debattere om de store hold og turneringer andesteds, men ikke omvendt, tænker jeg?

Og god vind til Mark.
Tskjold 14:34          
JytteRolf - I det mindste har du hukommelsen i behold. Jeg så stort set alle Køges hjemmekampe fra Erik Rasmussen blev spillende træner i 92 og en række år frem. Altså samme periode som Sundstrup spillede i klubben, men jeg kan ikke huske da han stoppede :)
tobi5043 14:37          
Forstår altså ikke, hvorfor Bold bringer alle disse nyheder fra Ligabold.dk. Jeg er virkelig ikke interesseret i dansk amatør/semiprof fodbold.
Så lad vær med at læs disse nyheder? Altså hvor svært kan det være?

Jeg synes derimod, at det er spændende og sjovt at læse om, hvad der foregår nede i serierne
Kevin the King 14:45          
Forstår altså ikke, hvorfor Bold bringer alle disse nyheder fra Ligabold.dk. Jeg er virkelig ikke interesseret i dansk amatør/semiprof fodbold.
Bare fordi du ikke er interesseret, så skal bold.dk droppe historier om dansk fodbold på et lavere niveau?

Ligabold.dk laver en del artikler hvoraf bold.dk bringer et udpluk engang i mellem.
Et godt råd, hvis du synes det er uinteressant: Lad vær´ med at læse dem. Personligt er jeg fuldstændig ligeglad med, om Schalke har hentet en østrigsk keeper - scroll henover og læs det du finder interessant. Og glæd dig over at bold.dk bringer gratis nyheder til dig.
MesutCazorla 14:49          
Forstår altså ikke, hvorfor Bold bringer alle disse nyheder fra Ligabold.dk. Jeg er virkelig ikke interesseret i dansk amatør/semiprof fodbold

Og omvendt, så forstår jeg ikke, hvorfor enkelte brugere tror, at bold.dk ene og alene er til, for at please lige præcis deres behov. Hvis du ikke er interesseret i disse nyheder/artikler, jamen så scroll da pænt forbi - det kræver faktisk mindre af dig, end at klikke ind på dem, læse dem igennem og så kommentere - for vi er andre, der nyder at læse disse artikler. Personligt har jeg selv mange venner, bekendte, herunder Mark, samt tidligere med- og modspillere i divisionerne, og de højere serierækker, så for mig er det fedt at se dem få lidt medietid, samt høre, hvordan det går dem. Du behøver ikke at være enig og det er fint, men der må gerne være plads til os alle.
Fredag 23. juli