Luk

Tidligere BIF'er nettede forgæves i Norge

| 1. Division | 1 kommentar

Infoboks

KFUM - Fredrikstad 2-1
1. Division
25' 1-0 Robin Rasch
41' 1-1 Mads Nielsen
71' 2-1 David Tavakoli

Den tidligere Brøndby-forsvarer Mads Nielsen udlignede til 1-1 for Fredrikstad mod KFUM Oslo, der endte med at vinde 2-1 og hale ind på Fredrikstad i toppen af OBOS Ligaen.

I den næstbedste norske række skulle den tidligere Brøndby-spiller Mads Nielsen i aktion for Fredrikstad i en topkamp mod KFUM Oslo.

De to hold kæmper med omkring oprykning, og således var der altså vigtige point på spil onsdag.

Mads Nielsen startede inde for Fredrikstad, men han og holdkammeraterne fik en ringe start på kampen, da det efter 25 minutter blev 1-0 til værterne fra Oslo.

Frem mod pausen lignede det, at det skulle blive pauseresultatet, men efter 41 minutter steg 27-årige Mads Nielsen til vejrs på et frispark, som blev sparket i feltet, og så stangede han udligningen i mål.

Det blev dog ikke ved 1-1 for med 19 minutter igen fik KFUM Oslo bragt sig foran igen, og 2-1 holdt således til slutfløjt.

Dermed haler KFUM Oslo tre point ind på Fredrikstad i toppen af rækken, hvor der er ganske tæt kamp om de to direkte pladser til oprykning.

Mads Nielsen, der forlod Brøndby til fordel for Nest-Sotra i Norge i 2015, har tørnet ud for Fredrikstad siden 2018.

Han har spillet 92 kampe, scoret otte mål og lavet tre oplæg i sin tid i klubben. For Brøndby nåede han at spille sin debut, da han fik et kort indhop i pokalturneringen.

Nielsen er noteret for 24 ungdomslandskampe – heraf syv på U20-landsholdet.


Af Jonas Dalgård

1 kommentar

Tommy Bechmann 20:54          
Gal et skur
Fredag 22. oktober
Torsdag 21. oktober