Luk

Tidligere City-talent har vist sig frem i Lyngby

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Lyngby - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (04/03)
Bet25 7,60 4,70 1,40
Oddset 8,00 4,60 1,42
bet365 7,50 4,75 1,40

Det tidligere Manchester City-talent Zackarias Faour har i denne uge vist sig frem i Lyngby ved en prøvetræning, men fremtiden er endnu uafklaret.

Lyngby har i denne uge haft en ny angriber med på træningsbanen, da den 22-årige svenske angriber Zackarias Faour har været til prøvetræning siden mandag.

Faour har et fornemt CV, da han i 2013 blev hentet fra Malmö FF's akademi til Manchester City, hvor han var indtil sommeren 2017 – undervejs var han udlejet til både FC Midtjylland og FC Nordsjælland.

Siden har han dog gjort sig på mere ydmyge adresser og senest i svensk fodbold, hvor han, ifølge Transfermarkt, har spillet 32 kampe og scoret fem mål for Assyriska i den tredjebedste svenske række siden marts 2019.

Torsdag har han sidste træning i Lyngby, og det er endnu ikke afklaret, om Faour har vist sig så godt frem, at Lyngby slår til.

Det fortæller akademichef Nicas Kjeldsen, der sammen med Andreas Byder står for sportschef-opgaverne i Lyngby.

- Han har gjort det fint, men vi ved ikke, hvad det bliver til endnu. Han er kommet fra en sæson, der lige er slut, og vi er på vej i gang, så han har gjort det fornuftigt, siger Nicas Kjeldsen.

Du lyder ikke helt blæst bagover af ham?

- Det ved jeg sgu ikke, siger Nicas Kjeldsen med et grin og uddyber:

- For os kommer til at handle om, hvilken type vi gerne vil have ind, og det kan både være ham eller en anden. Det var rigtig rart at se ham an, for han er ikke så frisk i erindringen, så det var fint at få set, hvordan han ser ud nu.

- Det er vi klogere på nu, og så tager vi det med i det samlede billede og med i vores overvejelser.

Ét er dog sikkert, og det er, at Lyngby først og fremmest går efter at hente en angriber til truppen.

- Hvis vi har et eller to skud at gå efter, så er det første, vi skal have, en angriber, fortæller Nicas Kjeldsen og forklarer, at Lyngby er på udkig efter en målscorer:

- Hvilken type, det skal være, kommer lidt an på sammensætningen med de andre angribere, vi har. Men det er jo klart, at vi kunne jo godt bruge en, der tilføjer lidt mål, så det går vi efter.

Lyngby har i sæsonens løb scoret 12 gange i 13 kampe. Topscorer i Lyngby er i denne sæson lejesvenden Victor Torp, som har nettet tre gange, mens en anden lejesvend, Jens Martin Gammelby, er nummer to med to scoringer.

Holdet er sidst i Superligaen og har fortsat sin første sejr til gode, og det medførte blandt andet, at Christian Nielsen blev fyret kort før jul, så Carit Falch tog over permanent efter en periode som vikar.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Jonas Dalgård
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts