Luk

Tidligere divisionsspiller er glohed i Serie 4

| bold.nyt | 0 kommentarer

Den tidligere divisionsspiller Yusuf Bakir er i målhumør, da han har scoret hele 21 mål i ni kampe for Bæk City, der spiller i Serie 4. Bæk City er en ny serieklub, der har fokus på det sociale.

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Yusuf Bakir har for alvor fået gang i målscoringen. Den tidligere Nordvest-spiller har scoret mål efter behag for Bæk City i både Serie 4 og seriepokalen. 

Hele 21 kasser er det blevet til i ni kampe, og han er én af de store profiler for Serie 4-mandskabet, der først startede i december 2020.

Den spillende formand i Bæk City Yasin Kayhan siger til LigaBold.dk, at 27-årige Bakir er en vigtig spiller for holdet, og det er både som målmager og leder.

- Han er jo en spiller, der er fantastisk. Han er både holdkaptajn og kant på holdet, og han er bare teknisk dygtig. Han ved jo, hvor han skal stå på det rette tidspunkt, og han kalder efter bolden, så snart han kan se, at der er en mulighed for at tage et løb.

- Det er bare en fantastisk kombination, som vi har med forsvaret, midtbanen og ham, og de holder selvfølgelig altid øje med, hvor han stiller sig. Lige så snart han kalder, så er det med at sende den afsted, og så er han bare knivskarp og ender med at afslutte på de korrekte tidspunkter.

- Han er også kaptajn, så han er også én, der tager ansvar og er med til at løfte holdet, også når vi får mål ind, og hvis der sker nogle fejl, så er det ham, der hiver fat i spillerne. 

- Selvom han godt ved, at han har spillet på højere niveau, så kritiserer han ikke spillerne for, at de ikke kan levere det samme, for han er også forståelse for, at niveauet måske ikke er lige så højt, men han gør sit for at løfte holdet både som spiller og leder på banen, så han er virkelig en fantastisk fyr, siger Yasin Kayhan til LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter under billedet.

Yusuf Bakir. Foto: Bæk City

Blandet erfaring 

Formanden siger, at Bæk City består af spillere på forskellige niveauer. Nogle har meget erfaring som eksempelvis Yusuf Bakir og Mehmet Yalcin, der som ung var en del af FC Nordsjælland, mens andre næsten lige er startet med at spille fodbold.

25-årige Yasin Kayhan siger, at Bæk City har klaret det godt i starten, hvor mandskabet blandt andet har leveret fine resultater i seriepokalen.

- Mange af os er kommet fra Holbæk United, og jeg tror, at lidt over halvdelen af truppen kommer derfra, fordi vi havde måske nogle ønsker og andre idéer i forhold til, hvad vi ville, og vi er måske lidt mere interesserede i hyggedelen. Det er også derfor, at det er en lidt blandet trup.

- Vi er alt fra 2. division til nogle, der først skulle til at spille bold. Vi startede noget op i december, og så var forventningerne, at vi skulle rykke op, fordi vi har stadig nogle, der har spillet i Serie 1 og Serie 2 og i divisionerne, så vi vidste godt, at vi kunne nogle ting. Men det var selvfølgelig svært, fordi det er et nyt hold, og om alle fungerer med hinanden i forhold til spillet.

- Vi har heldigvis haft en ivrig træner, der virkelig har kæmpet for det, og de er jo spillende trænere, og de kender alle sammen hinanden, så det er et hold, der både er sammen i fritiden og på banen, så det har fungeret rigtig fint, og vi har heldigvis også leveret på banen. 

- Vi er rykket op fra Serie 5 til Serie 4, og i seriepokalen har vi slået to Serie 2-hold, ét Serie 3-hold og ét Serie 5-hold, så nu er vi kvartfinaleklar mod Køge Boldklub.

En klub for alle

Formanden pointerer, at målet er at rykke op i Serie 3, men de mere langsigtede mål har klubben ikke lagt sig fast på endnu. da klubben skal finde ud af, hvor meget klubben vil satse på ambitioner frem for at spille hyggebold.

Bæk City huserer ved Tuse Hallen og Yasin Kayhan siger, at Bæk City har et tæt samarbejde med Tuse IF.

- Hver gang vi har brug for noget, så skriver vi til dem, så vi har et rigtig fint samarbejde, og det er vi virkelig glade for, og vi får lov til at spille på den helt nye kunstbane, som er fantastisk for os, fordi det er den, der leverer vores resultater, når vi spiller pokalkampe, fordi vi typisk er lavere rangeret, og derfor er på hjemmebane.

Hvad synes du, at klubben står for?

- Det er en klub for alle. Der er måske en større andel af folk med anden etnisk baggrund, og det er generelt tyrkisk. Mange af spillerne kommer fra Holbæk United, hvor mange af spillerne også har tyrkisk baggrund, men det er i sidste ende en klub for alle.

- Man skal ikke have en vis etnicitet for at komme ind, og vi har skam også et par enkelte i truppen, der har en anden oprindelse, så det er lidt blandet og så alligevel ikke, siger Yasin Kayhan, der selv er topangriber hos Bæk City, til LigaBold.dk, der tilføjer, at klubben møder stor opbakning fra nærområdet.

Bæk City har 16 point efter de første ni kampe i Serie 4 Pulje 7.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Fredag 3. december
Torsdag 2. december
Skæbnekamp for Barca i CL spilles uden fans
15:05
Avis: Brøndby hæver Uhre-pris til 15 millioner
15:05
Ung SIF-profil: Jeg ville lytte til FCK og BIF
15:05
Avis: Brøndby hæver Uhre-pris til 15 millioner
15:03
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
15:01
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
15:00
PSG-chef raser stadig mod ESL: Ikke så super
14:59
Spurs-tråden| Conte Challenge
14:59
David Ousted indstiller karrieren
14:55
PL-tråden 2020-21 - Farvel til The Outdated One
14:54
Enevoldsen bekræfter stop: Flere bolde i luften
14:53
David Ousted indstiller karrieren
14:53
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
14:52
Arteta om bizart 1-0-mål: Aldrig set lignende
14:51
Avis: Brøndby hæver Uhre-pris til 15 millioner
14:51
Gustav Marcussen forlader Silkeborg
14:50
Skæbnekamp for Barca i CL spilles uden fans
14:50
NBA-tråden
14:48
Ubekymret Conte: Kane spillede virkelig godt
14:48
Avis: Brøndby hæver Uhre-pris til 15 millioner
14:47
Barca vil beholde Dembele: Bedre end Mbappe
14:46
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
14:46
Avis: Brøndby hæver Uhre-pris til 15 millioner
14:44
Lars Høgh optages i Fodboldens Hall of Fame
14:42
AC Milan - Casa dei Rossoneri
14:40