Luk

Tidligere EfB-chef stopper som U-landstræner

| EM U17 Kvalifikation | 0 kommentarer

Infoboks

Michael 'Mex' Pedersen stopper som U17-landstræner, når hans kontrakt løber ud til sommer. 

Den tidligere Esbjerg-træner Michael 'Mex' Pedersen blev for tre år siden hyret af DBU som U17-landstræner. 

Han førte holdet til U17-EM i 2018, men stopper til sommer, når kontrakten udløber. 

- Jeg har haft to perioder med nogle virkelig dygtige årgange og nogle unge mennesker, der ikke kun er dygtige fodboldspillere, men også fantastiske mennesker. Det gælder også mine trænerkollegaer og staben. 

- Det er et stort privilegium og meget givende for mig som træner og menneske at arbejde og omgive sig med så dygtige og dedikerede personer. Jeg håber meget på, at vi kan slutte af med en dansk EM-deltagelse til sommer, så det vil både jeg og holdet fokusere på, siger Mex til dbu.dk og tilføjer: 

- Begge årgange har taget nogle gode skridt, og jeg har kunnet se dem udvikle sig. Det er en fornøjelse at følge dem i deres karrierer på både landshold og i klubberne.

- At arbejde i unionen er jo anderledes end i en klub – det har givet mig mulighed for også at komme i tættere dialog med klubberne og fået masser af inspiration i trænerjobbet, som jeg tager med mig videre. 

Mex og U17-landsholdet møder til foråret Rusland, Finland og Serbien i Elite Round, der fungerer som kvalifikationsturnering til EM i Estland. 

 


Af Mikael Blond
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar