Luk

Tidligere FCK-spiller i Italien: Det er perfekt

| Serie B | 0 kommentarer

Infoboks

Cosenza - Ternana
Serie B (27/10)
Oddset 3,65 3,40 2,00
bet365 3,60 3,40 2,00

Den tidligere Superliga-spiller Julian Kristoffersen nyder tilværelsen i italiensk fodbold, hvor han lige nu er udlejet fra Salernitana til Cosenza i Serie B. 

I februar skiftede norske Julian Kristoffersen en tilværelse i koreanske Jeonnam Dragons ud med italienske Salernitana.

Her var den tidligere FC København- og Hobro-spiller med til at rykke klubben op i Serie A, men i denne sæson er han dog blevet lejet ud til Serie B-mandskabet Cosenza. 

Julian Kristoffersen siger til bold.dk, at han er glad for at spille i Italien, men at han er blevet lejet ud til Cosenza for at få mere kontinuerlig spilletid. 

- Jeg fik min debut mod Roma (i Serie A for Salernitana, red.), og dagen inden transfervinduet lukkede, kom Franck Ribéry til Salernitana, og de hentede en del angribere, så jeg snakkede med klubben, og det var bedst, at jeg tog til Cosenza. De var meget interesserede i at hente mig og havde set mig spille, så det var en god mulighed for mig, siger Julian Kristoffersen til bold.dk.

Hvordan har det været at spille i Italien?

- Jeg synes, at det har været en fed oplevelse. Nu har vi fået fans på stadion, og der er virkelig passion hos fansene. Der er et supergodt niveau i Serie A og Serie B, så det har været en supergod oplevelse. Det er fedt at bo i Italien med klimaet og maden, så generelt er jeg meget tilfreds.

Julian Kristoffersen siger, at det passer ham perfekt at spille for Cosenza, da mandskabet spiller god fodbold.

- Jeg synes, at vi har fået et godt hold, og vi ligger midt i tabellen, så det er fint indtil nu. Det er en fin by, og niveauet i Serie B er supergodt, så det er et perfekt sted for mig at spille lige nu.

Planen er, at han skal tilbage til Salernitana efter denne sæson, og her håber nordmanden, at han kan bide sig fast på Salernitana-mandskabet. 

- Min ambition er at blive bedre hver dag, og så er det svært at sige, hvor man ender hende. Jeg håber på, at jeg kan se, hvor langt jeg kan nå. Det er helt klart målet at se, hvor god jeg kan blive, og hvor langt jeg kan komme, siger Julian Kristoffersen til bold.dk. 

Julian Kristoffersen har indtil videre spillet én kamp for Cosenza, og den tidligere FC København- og Hobro-angriber kan næste gang komme i aktion for den italienske Serie B-klub lørdag 16. oktober, hvor mandskabet møder Frosinone. 

24-årige Kristoffersen står noteret for 48 Superliga-kampe med seks mål og to oplæg til følge.


Af Anders Jensen
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober