LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Tidligere FCK-stopper sænkede Tyrkiet

| International | 3 kommentarer
Highlights: Sen scoring dukkede Wales og uskarpe Bale i ungarnsk heksekedel
Highlights: Dobbelt op på Ragnar i ekstremt vigtig islandsk sejr over de stærke tyrkere
Mål! Cengiz Ünder sender Tyrkiet på 2-0
Mål! Kaan Ayhan header flot Tyrkiet foran mod Frankrig
Ivan Perišić fordobler Kroatiens føring
Tidligere FCK-stopper sænkede Tyrkiet
Foto: Getty Images

Ragnar Sigurdsson scorede begge Islands mål, da Tyrkiet blev besejret 2-1 i EM-kvalifikationens gruppe H.

Både Island og Tyrkiet var kommet fint fra start i EM-kvalifikationens gruppe H, og det skulle de forsøge at bygge videre på, da de stod over for hinanden tirsdag aften.

Tyrkiet kom til kampen med en flot 2-0-sejr over Frankrig i bagagen og lå før opgøret nummer ét med maksimumpoint efter tre kampe, mens Island havde hentet seks point i deres tre kampe.

Værterne havde Brøndby-forsvarsspilleren Hjörtur Hermansson med fra start sammen med et par tidligere Superliga-kendinge.

Her var den tidligere OB-spiller Ari Skulason, eks-Randers-keeperen Hannes Halldorsson, den tidligere AGF- og Esbjerg-spiller Kari Arnason og den tidligere FCK-stopper Ragnar Sigurdsson, og det var sidstnævnte, der skulle få noget af en hovedrolle.

Først var den islandske forsvarsspiller på det rette sted efter 21 minutter, da han efter et frispark pandede værterne i front, og ni minutter senere gentog han kunststykket.

Denne gang var det et hjørnespark, der blev forlænget til bagstolpen, hvor den tidligere Superliga-spiller kastede sig frem og headede 2-0-målet ind.

Tyrkiet formåede at få reduceret kort før pausefløjt, da midtbanespilleren Dorukhan Tokoz kom øverst på et hjørnespark og flot headede bolden i mål.

Efter pausen blev der ikke scoret yderligere, og Island kunne derfor juble over en sejr på 2-1. Dermed gik de op på siden af Tyrkiet, der med nederlaget blevet overhalet af Frankrig, som slog Andorra.

I gruppe E havde førerholdet Ungarn besøg af Wales, og de holdt fast i placeringen øverst i. Mate Patkai stod for den enlige scoring, da han efter 81 minutter sikrede værterne sejren.

Ungarn har nu ni point efter fire kampe, mens Wales blot har fået tre point efter deres første tre kampe.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand
Søndag 16. juni