Luk

Tidligere FCK-talent scorede vildt Serie 2-mål

| bold.nyt | 3 kommentarer

FC Nordhavn-spiller Daniel Kruse Nielsen, der har en fortid i FC København, leverede et fremragende mål mod FK Prespa i fredagens Serie 2-opgør. 

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

I den københavnske Serie 2 blev der i fredags scoret en drømmekasse, og den scoring stod den 22-årige FC Nordhavn-spiller Daniel Kruse Nielsen for i opgøret mod FK Prespa.

Han tog chancen på et frispark langt ude fra, og læderet endte med at sejle over i det lange hjørne til stor overraskelse for ham selv og resten af spillerne.

Daniel Kruse Nielsen siger til LigaBold.dk, at Prespa-målmanden signalerede, at bolden gik over kassen.

- Det sjove er, at jeg kigger på deres målmands reaktion. Få sekunder efter at jeg ramte bolden, der vinkede han den nærmest over, så jeg tænkte, at den var væk, men lige til sidst tog den et knæk nedad, og så begyndte nettet bare at blafre. 

- Så kunne jeg ikke finde ud af, om bolden ramte hegnet og så røg i målet bagfra, men så begyndte mine holdkammeraterne at løbe over til mig. Så tænkte man, at det var meget godt sparket ind, siger Daniel Kruse Nielsen til LigaBold.dk.

Har du nogensinde ramt bolden så godt til træning?

- Lige præcis sådan noget som frispark, det er gået meget op i at sparke ordentligt. Jeg har øvet mig meget på det, også som yngre, da jeg spillede på lidt højere plan, så jeg kunne godt mærke med det samme, at den ramte jeg godt. At den lige fik det knæk, er jo bare verdensklasse.

Artiklen fortsætter under billedet.

Daniel Kruse Nielsen. Foto: Privat

Har spillet med Roerslev, Holse og Wind

Daniel Kruse Nielsen fortæller, at han som helt ung var en del af FC København, men han blev ramt af skader og trappede allerede som 16-17-årig ned for fodboldkarrieren. Allerede som 13-14-årig blev han ramt af diverse knæskader. Han nåede dog at spille sammen med et par spillere, der senere hen har gjort karriere.

- Jeg har faktisk spillet sammen med Mads Roerslev, Carlo Holse, og Jonas Wind nåede jeg også at spille sammen med. Det var meget sjovt. Det var et meget godt niveau, siger han.

FC Nordhavn-spilleren har altid været meget opslugt af fodbold, og han håber, at han kan komme op på et højere niveau. Den offensive midtbanespiller har dog indset, at han ikke kommer til at komme op på højeste niveau grundet de mange skader.

- Jeg stræber meget efter det. Jeg har altid haft en passion for at spille på højere niveau. Det ligger til familien. Vi har haft mange divisionsspillere i familien, og så synes jeg, at det er sjovt. 

- Jeg blev ringet op af træneren i Nordhavn og blev fremlagt, hvilke spillere der nu kom. Nu har de også fået Adam Emme, så jeg tænkte, at det var fedt at spile på et forholdsvist højt niveau på et lavt plan. Jeg går meget op i fodbold, men jeg har accepteret, at sådan et lægetjek vil jeg nok aldrig kunne passere, siger Daniel Kruse Nielsen til LigaBold.dk.

Daniel Kruse Nielsen er lige kommet til FC Nordhavn inden denne sæson, og han har allerede vist stor målnæse. Hele fem mål i fem kampe er det blevet til for Serie 2-spilleren.

Du kan se Daniel Kruse Nielsens fremragende mål til 1-0 mod FK Prespa lige her.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Mandag 18. oktober