Luk

Tidligere FCK'er forværrede Rosenborg-krisen

| Eliteserien | 6 kommentarer
Tidligere FCK'er forværrede Rosenborg-krisen
Foto: Getty Images

De norske mestre fra Rosenborg tabte torsdag aften 0-2 hjemme mod Haugesund og er derfor næstsidst i Eliteserien. Christian Grindheim åbnede for gæsterne.

Efter en skrækkelig sæsonstart har Rosenborg i de seneste to kampe hentet fire point, og det skulle mestrene forsøge at følge op på torsdag aften.

Her ventede der Mike Jensen og co. er hjemmekamp mod Haugesund med danskerne Mikkel Desler og Benjamin Tiedemann Hansen i startopstillingen.

Gæsterne fra Haugesund var tæt på at komme foran efter syv minutter, men Andre Hansen i Rosenborg-målet fik afværget friløberen på fornem vis.

Rosenborg kom bedre med som kampen skred frem, men afslutningerne fra hjemmeholdet blev oftest blokeret af et vågent Haugesund-forsvar.

Det lignede, at første halvleg ville ende målløs, men i overtiden headede den tidligere FC København-spiller Christian Grindheim Haugesund i front, da han forlængede et frispark i mål ved fjerneste stolpe.

Efter knap en times spil blev det endnu værre for Rosenborg, da Frederik Knudsen fordoblede Haugesunds føring til 2-0.

Lige efter scoringen brød hovedparten af tilskuerne på Lerkendal ud i pibekoncert ned mod Rosenborg-spillerne, men det hjalp ikke.

Rosenborg tabte for fjerde gang i sæsonen, og Mike Jensen og co. er derfor næstsidst i Eliteserien med bare seks point efter otte kampe.

Nicklas Bendtner var endnu en gang helt uden for Rosenborg-truppen.

Stream Tromsø – Rosenborg på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt
Onsdag 19. juni
Tirsdag 18. juni