Luk

Tidligere FCN-talent forlænger i Helsingør

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

FC Helsingør har sikret sig en ny aftale med den 21-årige midtbanespiller Frederik Juul Christensen, efter han har været fast mand i denne sæson.

I sommeren 2019 rykkede midtbanespilleren Frederik Juul Christensen fra FC Nordsjællands ungdomsafdeling til FC Helsingør, der dengang spillede i 2. division.

Det blev som bekendt til oprykning, og i denne sæson har den unge midtbanespiller været fast mand på FC Helsingør-midtbanen i 1. division, og derfor har Helsingør nu belønnet Juul Christensen med en ny kontrakt, som løber til sommeren 2024.

Det oplyser FC Helsingør i en pressemeddelelse, hvor sportslig ansvarlig, Brian Gellert, fortæller.

- Frederik passer perfekt ind på holdet og i vores strategi. Han er en ung, hårdtarbejdende spiller med et stort potentiale, der for alvor har bidt sig fast på holdet i denne sæson.

- Han og Daniel Norouzi har været en af de mest stabile midtbaner i 1. division, og nu har vi sikret os, at vi kan bygge videre på hans udvikling i de kommende sæsoner. Vi har høje forventninger til Frederik, og vi glæder os til at se ham tage næste skridt, lyder det fra Gellert.

Hovedpersonen selv glæder sig over at have fået fremtiden på plads, så han nu kan fokusere på at tage de næste skridt i sin udvikling, fortæller han i en pressemeddelelse.

Helsingør offentliggjorde tidligere mandag, at klubben til sommer siger farvel til David Boysen, Lucas Haren og rekordholderen Anders Holst.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 17. juni
Onsdag 16. juni