Luk

Tidligere HB Køge-stopper skifter klub i Norge

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Ull/Kisa - Jerv
1. Division (20/10)
Oddset 3,05 3,45 2,10
bet365 3,30 4,00 2,05

Daniel Arrocha, som har en fortid hos HB Køge, har skrevet kontrakt med Jerv i den næstbedste norske række.

I januar var Daniel Arrocha til prøvetræning i Oxford United, men det blev ikke til mere end det, så han skrev kontrakt med den norske klub Øygarden.

Der har han på grund af coronakrisen ikke nået at spille, og allerede nu skifter han videre. Jerv fra den næstbedste norske række oplyser således, at klubben har hentet den tidligere HB Køge-spiller.

- Han kom hertil i går og har skrevet under. Det er vi meget glade for. Han er en af OBOS-ligaens bedste midtstoppere. Måske endda den bedste, siger Trond Christoffersen, der er daglig leder i Jerv, til eurosport.no.

- De, som ikke har lagt mærke til Arrocha, har måske ikke fulgt med i rækken i et stykke tid. Timingen var rigitg. Vi ved, vi får en af historiens hårdeste fodboldsæsoner, så det gælder om at have nogle hårde gutter på banen. Det var spot on, siger Christoffersen.

Han fortæller, at Daniel Arrocha havde en klausul i sin kontrakt i Øygarden, og den gav ham mulighed for at opsige. Før sit ophold i Øygarden var Daniel Arrocha hos Nest-Sotra.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 16. oktober
Fredag 15. oktober