Luk

Tidligere Horsens-keeper: Der er nogle tilbud

| Superligaen | 1 kommentar
Tidligere Horsens-keeper: Der er nogle tilbud
Foto: Getty Images

Infoboks

AC Horsens - FC København
Superligaen Grundspil (27/07)
NordicBet 6,40 4,50 1,50
Oddset 7,80 4,50 1,42

Målmanden Kevin Ray Mendoza ved ikke, hvad fremtiden bringer efter bruddet med AC Horsens. Han går i øjeblikket og overvejer, hvad næste skridt skal være.

AC Horsens og Kevin Ray Mendoza blev for nylig enige om at ophæve samarbejdet, og målmanden har endnu ikke en ny klub på plads.

24-årige Mendoza nåede at spillet i Horsens i en enkelt sæson, og nu jagter han en ny udfordring.

- Jeg har ikke fundet noget endnu. Der er lidt forskelligt, jeg tænker over, så jeg ved ikke, hvor lang tid det tager. Der er nogle forskellige tilbud, som kører lidt rundt, siger han til bold.dk.

Om han fortsætter i Danmark eller udlandet er endnu uvist.

- Det er jeg faktisk ikke sikker på endnu. Det er jeg stadig i tvivl om. Der er ikke nogen tilbud fra udlandet endnu, så jeg ved det ikke.

- Jeg tænker selvfølgelig på, om jeg måske skal tage til udlandet. Men det er ikke noget, jeg absolut skal nu. Men det kan godt være. Jeg afventer lidt og ser, hvad der sker.

Kevin Ray Mendoza var reserve for Mataj Delac i Horsens, og det blev derfor blot til otte kampe i den forgangne sæson. Det skal gerne blive til flere minutter i den nye klub.

- Jeg går efter spilletid nu og håber, at jeg kan få det et andet sted på så højt et niveau som muligt, siger målmanden.

Mendoza var glad for sin tid i Horsens, men Delac sad for tungt på spilletiden.

- Det var et rigtig fint sted at være, men jeg synes bare ikke rigtig, der var nogen konkurrence. Det var jeg lidt træt af. Han var for klar nummer et, så jeg kunne godt se, at det ikke lige var imens han var der, jeg kom til at stå, siger målmanden.

Kevin Ray Mendoza har tidligere spillet i Viborg, Kjellerup, Ringkøbing og Thisted.


Af Anton Græsdal Maajen

1 kommentar

Blokvogn 09:55          
Havde jeg været træner havde du været første valg, du gjorde det fremragende de gange du fik chancen. Held og lykke fremover.
Tirsdag 23. juli
Mandag 22. juli