Luk

Tidligere Inter-dansker rykker til Lübeck

| International | 2 kommentarer

Infoboks

Heider SV - Lübeck
Regionalliga Nord (25/09)
Oddset 10,50 5,80 1,20

26-årige Morten Knudsen rykker fra Vendsyssel til Phönix Lübeck i den fjerdebedste tyske række. Han skriver under på en toårig kontrakt.

26-årige Morten Knudsen har indtil videre haft en ganske begivenhedsrig karriere, og nu venter nye oplevelser i tysk fodbold, da han skifter 1. divisionsklubben Vendsyssel FF ud med tyske Phönix Lübeck, som gør sig i den fjerdebedste tyske række.

Det oplyser den tyske klub på sin hjemmeside.

Dermed tilføjer Knudsen en ny klub til CV'et, der tæller klubber som FC Midtjylland, den italienske storklub Inter, hvorfra han blev udlejet til de mindre italienske klubber Prato og Reggina, inden turen gik til Sarpsborg i Norge og derfra til Vendsyssel i 2018.

Knudsen glæder sig over sit skifte.

- Det var mit ønske at spille i Tyskland. Lübeck er ikke langt væk hjemmefra, og det er en stor by. Jeg blev overbevist af samtalerne med sportsdirektøren Frank Salomon, og jeg vil hjælpe holdet med at tage det næste skridt, og derfra kan der ske en masse positive ting, siger han til klubbens hjemmeside. 

Morten Knudsen nåede i sin Inter-tid aldrig at debutere for klubbens førstehold, efter han skrev under på en femårig kontrakt i 2013.


Af Jonas Dalgård
Fredag 24. september