LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Tidligere Randers-kant ser mod Skandinavien

| Superligaen | kommentarer
Randers vinder 3-0 i Aalborg efter kongekasse af Kallesøe - se alle målene
Hold nu op: Randers-spiller hamrer årets mål i kassen fra 35 meter
Randers ophæver med bænket midtbanespiller – se hans GENIALE skorpionmål mod Brøndby her
Transfernyt: Randers-profil tæt på det forbudte skifte
Tidligere Randers-kant ser mod Skandinavien
Foto: Getty Images

Infoboks

Vendsyssel - Randers FC
Superligaen Pulje 2 (26/04)
bet365 3,75 2,25 2,80
NordicBet 3,40 2,37 3,05
Oddset 3,85 2,25 2,75

Se Liverpool - Huddersfield

Stream live på Eurosport Player  

Advertisement
Advertisement
Den tidligere Randers-spiller Andreas Bruhn skal finde sig en ny klub, hvor han kan komme til at spille fast. Han kigger både mod Danmark og udlandet. 

Offensivspilleren Andreas Bruhn går i disse dage og overvejer, hvad næste skridt i karrieren skal være.

24-årige Bruhn fik på transfervinduets sidste dag sin kontrakt i Randers FC ophævet efter en periode uden den store spilletid, og det passer ham godt, at han nu er fri til at se sig om efter noget nyt.

- For mit vedkommende var det optimalt. Jeg var i en situation, hvor jeg kunne blive i Randers et halvt år og spille kontrakten ud, men udsigten til spilletid var rigtig lang for mit vedkommende, siger Andreas Bruhn til bold.dk.

- Det er heller ikke specielt sjovt at gå på job, uden der er et mål med det. Det ville være spild af min og Randers' tid, så jeg føler, det her var den optimale løsning. Nu kan jeg finde en klub og komme til at spille noget fodbold. Jeg skal bare have fundet det rigtige.

En ny start
Andreas Bruhn nåede at spille i Randers i godt to år. Han blev hentet til klubben af daværende sportschef Ole Nielsen og cheftræner Olafur Kristjansson, men efter en god start blev det en tid med mange op- og nedture.

- Jeg begyndte at spille fodbold og finde glæden, men så stoppede Olafur, der kom en ny træner, og jeg fik en træls skade midt i det hele.

- Så ryger man hurtigt ud, og det var svært at komme ind på holdet. Lige siden vi havde Ricardo Moniz, har det været ud og ind for mit vedkommende. Jeg har måske ikke lige haft det held, der skulle til for at lykkes, og jeg har haft nogle skader. Det er, hvad det er.

- Det er en ny start nu, og så må vi se, hvad der skal ske.

Kigger mod flere nordiske lande
I og med at Andreas Bruhn er fri af sin kontrakt, har han heller ikke travlt med at få noget nyt på plads.

- Jeg leder som sådan ikke efter noget specifikt. Jeg skal kunne se mig selv i klubben, og jeg skal have en rigtig fornemmelse af, at det er der, jeg skal være. Det skal give mening, og mavefornemmelsen skal være der.

En af de muligheder, der blandt andet kunne være spændende for Andreas Bruhn, er en tur til islandsk fodbold, forklarer han.

- Jeg snakker lidt rundt omkring. Jeg kigger både mod Island, og jeg kigger på Skandinavien generelt. Det kunne også være fedt at komme ud og få en anden oplevelse og nogle andre øjne på én fra nogen, der måske ikke har samme kendskab til mig som fodboldspiller, siger Andreas Bruhn.

Offensivspillerens tidligere cheftræner i Randers, Olafur Kristjansson, er cheftræner i islandske Hafnarfjördur, men ham har Andreas Bruhn ikke været i kontrakt med om et muligt samarbejde. Han afviser dog ikke tanken.

- Jeg kan sige det sådan, at hvis Olafur er interesseret i mig, så er jeg også interesseret i at arbejde sammen med ham. Jeg havde det rigtig godt under ham, og han var med til at give mig spilleglæden tilbage. Hvis han er interesseret, vil jeg kigge på det, siger Andreas Bruhn muntert.

Andreas Bruhn har foruden Randers en fortid i Viborg og AaB. 

anton@bold.dk

Se Liverpool - Huddersfield Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Fredag 26. april
Torsdag 25. april