Luk

Tidligere SIF'er: Surrealistisk at møde Spurs

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Altach - LASK
Bundesliga (06/03)
Oddset 6,70 4,60 1,40
bet365 6,50 4,50 1,45

LASK-danskeren Mads Emil Madsen fortæller, at det var surrealistisk at stå over for Tottenham i Europa League, og han føler, at østrigerne burde have vundet.

Mads Emil Madsen har sammen med sin østrigske klub LASK Linz fået én på opleveren i efterårets Europa League-kampe.

Det blev blandt andet til to kampe mod Tottenham i gruppespillet, hvor den danske midtbanespiller fik fuld spilletid i hjemmekampen.

Opgøret endte 3-3 efter en heftig slutfase, og Mads Emil Madsen stod over for stjerner som Gareth Bale og Heung-Min Son.

En surrealistisk oplevelse for den tidligere Silkeborg-profil.

- Det var ikke min bedste spillemæssige kamp, men det var helt vildt jo. Det gik ikke rigtig op for mig, at jeg havde spillet mod dem, jeg plejer at se i fjernsynet, siger Mads Emil Madsen til bold.dk.

- Det var surrealistisk og virkelig fedt. Det var også derfor, jeg skiftede hertil, for at spille på et højere niveau og få nogle af de europæiske kampe.

- Jeg har følelsen af, at jeg kan være med på det niveau, og det er virkelig fedt. Jeg følte faktisk næsten, vi havde fortjent at vinde. Det var en helt vild kamp.

Mads Emil Madsen fik også hilst på landsmanden Pierre-Emile Højbjerg.

- Jeg var så dum, at jeg sagde tak for kampen på engelsk til ham. Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte på, siger Mads Emil Madsen med et smil.

I den efterfølgende Europa League-kamp scorede han så i 3-1-sejren over Ludogorets.

- Det var først der, det gik op for mig, at vi havde spillet de der kampe. 'Okay, jeg har lige scoret i Europa League. Det er faktisk fuldstændig vanvittigt, og hold da kæft, det er fedt', tænkte jeg. Det var en sindssyg følelse.

Salzburg er guld-favoritter
23-årige Mads Emil Madsen kan se tilbage på en halvsæson med 15 optrædener for LASK, herunder fem fra start.

Midtbanespilleren accepterer gerne lidt mindre spilletid, hvis det betyder, at han får nogle af de helt store oplevelser, som mange fodboldspillere drømmer om.

- Jeg har været nødt til at minde mig selv om her i starten, hvor jeg ikke har spillet så meget, om jeg helst vil spille hver kamp i 1. division eller få mindre spilletid, men så få nogle kampe i Europa League og brag mod Salzburg.

- Det er jo virkelig fedt. Det er de fede kampe, man gerne vil spille, siger Mads Emil Madsen.

Søndag sparker LASK sit forår i gang i den østrigske Bundesliga, og Linz-klubben går benhårdt efter mesterskabet.

- Selvfølgelig er Salzburg favoritter, fordi de bare har nogle andre ressourcer. De har også en virkelig bred trup.

- Men vores mål er at vinde mesterskabet, i hvert fald internt. Udadtil har klubben vist sagt EL-kval, som er minimum en andenplads.

LASK Linz møder søndag WSG Swarovski klokken 17.00.


Af Sara Margren
Torsdag 4. marts