Luk

Tidligere SL-spiller er varm: Nyder tilværelse

| 3. division | 0 kommentarer

Infoboks

Dalum - Vanløse
3. Division (23/10)
Oddset 2,65 3,45 2,30

Den tidligere Superliga-spiller Ayoub Sørensen skiftede i starten af august til Vanløse IF, og han har fået en god start med fire mål. Han scorede blandt andet mod Vejle i Sydbank Pokalen.

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

I starten af august blev den tidligere Superliga-spiller Ayoub Sørensen præsenteret som ny spiller i 3. divisionsklubben Vanløse. Her har den kreative spiller fået en flot start med tre kasser i 3. division og et enkelt mål mod Vejle Boldklub i pokalturneringen. Det gør ham til Vanløse-topscorer i 3. division.

33-årige Ayoub Sørensen siger til LigaBold.dk, at han har genfundet fodboldglæden igen efter en periode med mange skader. Nu går det dog rigtig godt med den tidligere Superliga-spiller, hvor han nyder tilværelsen i 3. divisionsklubben.

- Da jeg var i Frem, blev jeg også opereret et par gange, så jeg overvejede helt at stoppe, da jeg ikke vidste, hvad der var galt. Jeg fik talt med Jesper (Vanløse-cheftræner Jesper Wolf-Pedersen, red.) om, at jeg måske skulle give det en chance mere. Jeg fik også et par henvendelser, og da jeg endelig spillede i Frem, synes jeg også, at jeg gjorde godt.

- Efter min operation i Frem har jeg bare genoptrænet så godt som overhovedet muligt, og nu synes jeg, at det går ret godt. Jeg træner med hver eneste gang, og jeg har spillet nærmest alle kampe, og jeg har fået rigtig mange minutter. Jeg ved godt, hvad jeg kan med mit potentiale.

- Det er mere, om min krop kan klare det, og lige nu ser det ud til, at min krop godt kan klare det, så det handler om at blive ved og komme ind i en rytme med at træne tre gange om ugen og spille kamp. Vi har spillet rigtig mange kampe, både i weekenden og midtugen. De passer lidt på mig, men jeg synes, at det går godt og bedre end forventet, siger Ayoub Sørensen til LigaBold.dk.

Ayoub Sørensen nævner endvidere, at han fik henvendelser fra forskellige klubber i NordicBet Ligaen, men han sprang ikke på, da han var nervøs for, hvad kroppen kunne klare. Nu føler han dog, at han godt kan være på højere niveau, hvis kroppen tillader det.

- Jeg er taget til et sted, der er på samme niveau som Frem, hvor jeg tager det stille og roligt med min krop, og nu går det også rigtig godt. Hvis det bliver ved med at gå godt, så må man se, hvad der sker om et halvt år eller et år. Jeg føler, at jeg kan spille på højere niveau, hvis jeg ikke har smerter. Det hele handler om smerter. Hvis jeg er smertefri, så tror jeg godt, at man kan se, at jeg har lidt højere niveau.

Nyder fri rolle

Vanløse IF indtager lige nu syvendepladsen i 3. division med ti point efter otte kampe. Det er dog hele 14 point efter FC Roskilde, der har gjort rent bord i de første otte kampe. Ayoub Sørensen har et klart mål for sæsonen, og han tror også, at det kan indfries.

- Jeg synes faktisk for hver kamp, at det bliver bedre og bedre. Målsætningen er top seks, og vi har mistet rigtig mange spillere. Det er jeg ret sikker på, at vi skal nå. Det er kun FC Roskilde, der nærmest har vundet det hele, og Frem er også et godt hold, men jeg tror, at man både kommer til at vinde og tabe mange kampe, da kampene er så lige. Jeg tror nok, at vi skal nå top seks. Det er klubbens og min personlige målsætning.

Ayoub Sørensen har fundet sig godt til rette i Vanløse, og han har i sæsonens første kampe vist stor målfarlighed. Offensivspilleren nyder, at han har fået en fri rolle på Vanløse-mandskabet.

- Jeg har også flere gange været kampafgørende, så helt bestemt. Jeg spillede angriber, da jeg var helt ung i Brøndby, så jeg ved, hvad det kræver. Normalt er jeg kantspiller, men jeg bliver brugt som hængende angriber.

- Jeg har en mere fri rolle. Jeg er også topscorer for os, og jeg skal nok blive ved med at lave flere mål for os, så på den måde har jeg en opgave om at løfte niveauet og hjælpe holdet til at præstere bedre, siger Ayoub Sørensen til LigaBold.dk.

Tidligere i karrieren har Ayoub Sørensen spillet i Superligaen for Lyngby og SønderjyskE. Derudover har han været en del af Boldklubben Frem ad flere omgange, Brøndby IF, Hvidovre IF og VB 1968.

Næste opgør for Vanløse i 3. division er lørdag 25. september, hvor holdet møder Dalum i Vanløse.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Tirsdag 19. oktober
Mandag 18. oktober