Luk

Tidligere Superliga-angriber vil til USA

| USL League One | 0 kommentarer

Infoboks

Kenan Hajdarevic, der tidligere har spillet i AC Horsens og SønderjyskE, drømmer om at få mulighed for at spille i USA. Han har allerede en indgang til en USL-klub.

Efter mange år i dansk fodbold har Kenan Hajdarevic taget turen til Spanien, hvor han lige nu tørner ud for Atletico Ibanes i den fjerdebedste spanske række - og vi skal ikke regne med at se ham i Danmark igen.

- Jeg regner ikke med at skulle tilbage til Danmark, siger den tidligere Superliga-angriber til bold.dk.

- Jeg vil gerne prøve nogle spændende ting i de år, jeg har tilbage. Jeg kommer nok aldrig til at spille på allerhøjeste niveau, men jeg vil gerne lidt på eventyr. Jeg prøver mig af i udlandet og ser, hvad jeg kan drive det til, siger han.

I Spanien har han fået en aftale, som han kan komme ud af allerede i januar, hvis der dukker noget spændende op. 

- Jeg har en tysk agent, og Tyskland kunne sagtens være noget for mig. Jeg har også haft tilbud fra eksempelvis Indien, men det har jeg sagt nej til. Jeg vil gerne til USA og spille noget USL, siger Kenan Hajdarevic.

Så skal du da bare ringe til Jimmy Nielsen, skal du ikke?

- Jeg talte faktisk med Jimmy allerede første gang, han skulle være træner derovre i Oklahoma City Energy. Dengang passede det bare ikke lige, men jeg kunne da godt finde på at tage fat i ham, siger Kenan Hajdarevic om Nielsen, som nu er træner i Hartford Athletic.

Den 28-årige angriber har dog også andre planer.

- Min agent kender direktøren i Miami FC, som også spiller USL, og vi har allerede haft nogle snakke med ham. Vi afventer lidt og ser, hvad der sker. Deres sæson starter snart, så vi må se, om der opstår en mulighed der, siger han.

Kenan Hajdarevic slår dog fast, at han trives i det spanske, og at han ikke har noget imod at fortsætte der i resten af sæsonen.

nicolai@bold.dk


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 1. december
Tirsdag 30. november