Luk

Tilbagevendt BIF-midt: Været en hård periode

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Lyngby
Superligaen Grundspil (30/11)
Bet25 1,45 4,80 6,60
Oddset 1,45 4,60 7,00
bet365 1,40 4,75 7,00

Brøndbys Tobias Børkeeiet har været i gennem en svær periode det sidste års tid, hvor han har været ukampdygtig grundet en hofteskade. 

Tobias Børkeeiets karriere hos Brøndby nåede knap nok i gang, før at en hofteskade satte det hele på pause. 

Siden Brøndby tabte til AGF med 0-3 på hjemmebane har den norske midtbanespiller ikke været i aktion for Superligaens nummer fire. 

I januar måned besluttede Brøndby og nordmanden så, at der måtte tages andre midler end genoptræning i brug for at få den tidligere Stabæk-spiller tilbage i fulde omdrejninger.

- Vi vurderede, at der skulle en operation til, for at jeg kunne blive klar fra min skade, og der er jo altid mange smerter forbundet med en operation. 

- Så det har taget lang tid, men nu mærker jeg ingen smerter, når jeg spiller, og det er virkelig dejligt. Det er en stor lettelse, siger Børkeeiet til klubbens hjemmeside

Den 21-årige nordmand har været tilbage på træningsbanen i to uger og ser nu fremad mod et comeback.

- Det har været en hård periode. Som sagt vil man jo som fodboldspiller bare gerne ud og spille fodbold, men derudover har der også været en stor usikkerhed om, hvornår jeg kunne komme tilbage. 

- Så det har været en kilde til irritation, at jeg ikke havde en bestemt dato, jeg kunne se frem til. Men nu er jeg tilbage, og jeg har lovet mig selv ikke at bruge mere energi på den periode. Nu handler det om at se fremad. 

 


Af Andreas Roesen
Søndag 29. november