Luk

Tilbagevendt Cornelius bragede mod Roma

| Serie A | 10 kommentarer

Infoboks

Parma - Roma 2-0
Serie A
68' 1-0 Mattia Sprocati
90' 2-0 Andreas Cornelius

Andreas Cornelius var tilbage og kom på tavlen for Parma, der søndag nedlagde velkørende Roma med 2-0. Med sejren nærmer Parma sig de europæiske pladser.

Andreas Cornelius var søndag tilbage i Parmas startopstilling, efter han har siddet ude med en skade, der også har holdt ham på bænken i de seneste to opgør.

Parma mødte velkørende Roma, der kom til kampen med tre sejre i rap, og det var også gæsterne, som var tættest på fra start.

Varme Nicolo Zaniolo var efter seks minutter tæt på at bringe Roma på 1-0, men missede, og siden fulgte en Parma-periode med flere gode muligheder – blandt andet til Andreas Cornelius, der var uhyre tæt på en scoring efter 18 minutter, men han blev afvist af Romas Pau Lopez.

Pausestillingen blev altså 0-0, men kort inde i anden halvleg var Aleksandar Kolarov tæt på at ændre på det. Stolpen stod dog i vejen for den farlige venstreback.

Parma kæmpede sig ind i opgøret igen, og det betød, at Mattia Sprocati efter 68 minutter kunne bringe værterne på 1-0, da han fik en bold i feltet, tæmmede den og sparkede den halvsløjt i kassen.

Cornelius skulle have bragt sig på måltavlen to gange, men først var Pau Lopez igen i vejen, og siden afsluttede den danske landsholdsangriber dårligt.

I den anden ende var Cengiz Ünder ved at bringe ligevægt i regnskabet, men Parma-keeperen Luigi Sepe reddede flot.

Midt i et Roma-angreb brød en Parma-spiller bolden, og så sendte han Cornelius i dybden. 'Corner' bragede resolut til bolden på sin førsteberøring, og så hamrede han bolden i mål til slutresultatet 2-0.

Parma og Cornelius nærmer sig nu de europæiske pladser i Serie A.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 20. november
Tirsdag 19. november