Luk

Tilbagevendt Milan-midt: Vi skal være bedre

| Serie A | 0 kommentarer

Giacomo Bonaventura glæder sig over at være tilbage på banen efter en knæskade, men han gør det klart over for DAZN, at AC Milan-holdet skal gøre det bedre i fremtiden.

Giacomo Bonaventura startede lørdag aften på banen for AC Milan for første gang i næste et år, da den kriseramte Serie A-klub slog Genoa 2-1.

Sejren kom dog først i hus, efter Lasse Schöne brændte straffespark for Genoa i overtiden, og midtbanespilleren er ikke tilfreds med præstationen på trods af sejren. Det siger han ifølge Football Italia til DAZN.

- Det er en vigtig sejr, for det har været negativt de sidste par kampe, så vi havde brug for point. Men vi kan og skal alligevel gøre det bedre. Det er naturligt, at de unge spillere bliver påvirkede af presset, men vi skal få det bedst mulige ud af os selv, siger han.

Personligt glæder Giacomo Bonaventura sig dog over at være tilbage på banen efter en alvorlig knæskade.

- Det var rigtig hårdt at sidde ude. Jeg kunne slet ikke vente med at komme tilbage på banen. Jeg har arbejdet hårdt, og knæet har det fint. Nu handler det bare om at få noget spilletid, og så bliver jeg bedre end nogensinde før, fastslår han.

Giacomo Bonaventura spillede 81 minutter i sejren over Genoa. AC Milan ligger nummer 11 i Serie A efter lørdagens sejr.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 17. oktober
Onsdag 16. oktober