Luk

Tilfreds Ajax-chef: Kudus' kasse var fantastisk

| Æresdivisionen | 0 kommentarer

Mohammed Kudus får ros af Ajax-cheftræner Erik Ten Hag, der søndag havde Kudus tilbage i sin startopstilling. Kudus scorede til 4-0, og Ajax-træneren kalder målet fantastisk.

Ajax vandt søndag 4-2 over Sparta Rotterdam, og her var den tidligere FC Nordsjælland-profil Mohammed Kudus med fra start for første gang i i Æresdivisionen siden 18. oktober.

Kudus kronede indsatsen med et godt mål til 4-0, da han fik bolden spillet tilbage i feltet og sikkert lagde bolden i kassen fladt i modsatte side, og efter kampen var Ajax-chefen Erik Ten Hag meget tilfreds med den 20-årige ghaneser, der startede på den offensive midtbane.

- Hans mål var fantastisk. I begyndelsen af kampen skulle han lige finde sin position derinde, men jeg synes, han spillede godt. Han har været væk længe, og han kan bruge denne kamp til at komme et skridt videre, siger Ten Hag til Ajax' hjemmeside.

Kudus startede sæsonen flyvende og fik fuld spilletid i tre af de første fem kampe i sæsonen, hvor det blev til tre oplæg og et mål, men så blev han knæskadet, og det har altså kostet flere måneder af sæsonen.

I alt har Kudus spillet syv gange, scoret to mål og lavet tre oplæg i sin første Ajax-sæson.


Af Jonas Dalgård
Mandag 6. december