Luk

Tilfreds belgisk boss: Bundu er polyvalent

| Jupiler Pro League | 8 kommentarer

Infoboks

Anderlecht - Waasland-Beveren
1. Division A (22/01)
Oddset 1,33 5,30 7,65

Anderlecht glæder sig over købet af Mustapha Bundu, der nu skal tage det næste skridt i sin udvikling, siger klubbens sportsdirektør.

AGF har solgt Mustapha Bundu til Anderlecht, hvor offensivspilleren har fået en aftale til 2024.

I den belgiske storklub har sportsdirektør Peter Verbeke store forventninger til 23-årige Bundu, som han kalder en meget alsidig offensivspiller.

- Bundu er en type spiller, som vi ikke havde på holdet. Han er en polyvalent angriber, men først og fremmest en kantspiller. Han er en kant med fart, men også power, og han er glad for at spille dybt uden bolden.

- Med sine mål og assists i Superligaen har han vist, at han kan være afgørende, og nu skal han tage næste skridt i sin karriere med Anderlecht, siger Peter Verbeke til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Hans ankomst betyder ekstra konkurrence på holdet, hvilket er en absolut nødvendighed i topklubber.


Af Martin Schmidt

8 kommentarer

Stagger Lee 11:20          
Umiddelbart skulle man da ellers mene at der er en del af Bundu´s type i den belgiske liga. Tænker at Bundu får sin sag for i Anderlecht, der er mange om buddet i belgiske topklubber.
kallekut 11:30          
Havde det været FCK eller FCM eller måske FCN, der havde skibbet Bundu til Anderlecht - Mon de så havde fået mere for ham ?
langetå 11:30          
Polyvalent... Endelig ved jeg hvor Morten Olsen har det ord fra. Han var den der introducere ordet i dansk fodboldterminologi
ForSatan 11:42          
>>kallekut

Det tror jeg faktisk ikke. Prisen er fair i min optik. Godt handlet af AGF. Hans stats berettiger ikke til mere - 21 mål i 109 kampe er godkendt.
langetå 11:43          
Havde det været FCK eller FCM eller måske FCN, der havde skibbet Bundu til Anderlecht - Mon de så havde fået mere for ham ?
Det er jo svært at sige. Bundu har været skadet eller spillet middelmådigt siden nytår og har kort tid tilbage på kontrakten. Jeg synes GF har gjort en god handel
saxet 11:44          
Jamen for hulen da! Jeg troede jeg havde hørt og set det åndssvage ord for sidste gang, da Morten Olsen gik på pension. Kan I ikke bare skrive "alsidig"!
Cerezo 12:06          
Olsen plejede så at kalde det "polyvant" men polyvalent er det korrekte ord. Jeg synes i øvrigt at det er fint at vi har nogle tidligere landstrænere der har beriget sproget med nogle udtryk og vendinger som alle fodboldinteresserede ikke nødvendigvis kender til eller selv ynder at bruge. "Vitterligt" og "automatismer" er jo andre eksempler på klassiske Olsen-udtryk.
Tirsdag 19. januar