LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Tilfreds DC: Vendsyssel har hele pakken

| Op/nedrykningsspil | 0 kommentarer
Tilfreds DC: Vendsyssel har hele pakken
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Vendsyssel - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (11/02)
bet365 5,00 4,00 1,61
NordicBet 6,25 4,05 1,57
Oddset 5,60 4,10 1,60
YouBet 5,35 4,10 1,59

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Daniel 'DC' Christensen er yderst tilfreds med skiftet til Vendsyssel, og han mener, at den nordjyske klub har hele pakken. 

Tirsdag offentliggjorde Vendsyssel, at man fra den kommende sæson får tilgang af Daniel 'DC' Christensen. 

Den 29-årige venstreback kommer til klubben efter to år i belgiske Westerlo, og han kalder det nærliggende at skifte til Hjørring-klubben. 

- Det var nærliggende at skifte til Vendsyssel, og det var en rigtig fin mulighed, synes jeg. Jeg håber på, at jeg kan være med til at etablere klubben i Superligaen, hvilket er vores hovedfokus, siger DC til bold.dk og fortsætter. 

- Det passer også godt med, at jeg selv er fra Aalborg, og derfor bliver det let at blive integreret i truppen, og bilen kan sagtens finde til Hjørring Stadion, siger DC med et smil i stemmen. 

- Vendsyssel havde hele pakken og et spændende setup med et ungt trænerteam, der selv har prøvet en masse ting, og det tiltalte mig rigtig meget. 

Snakkede du med andre klubber i Danmark?

- Der var andre bejlere i spil, og vi havde snakket med andre klubber, men jeg synes, at det hele var som det skulle være, og derfor blev det Vendsyssel.  Der var et par klubber i Danmark og en enkelt i Belgien, men den belgiske klub var ikke interessant nok for mig på nuværende tidspunkt. 

Daniel Christensen siger til bold.dk, at han kortvarigt havde dialog med én af sine tidligere klubber, men det udmyntede sig ikke i konkret interesse. 

Vil vise vejen for de unge
Daniel Christensen glæder sig til opstarten i Vendsyssel, og han vil bidrage med sin erfaring og vise vejen for de mange unge spillere i klubben. 

- Jeg kommer med en masse erfaring og gåpåmod, så jeg skal være med til at vise vejen for et meget ungt hold. Jeg skal hjælpe med at skabe et godt fundament, så klubben kan konsolidere sig i landets bedste række. 

- Jeg skal være én af de bærende kræfter, og jeg vil gøre alt for at give videre til de unge spillere. Jeg skal også bidrage med de fodboldmæssige kvaliteter og vise vejen til både træning og kamp.

Sæsonen sluttede tidligere i Belgien, end den gør i Danmark, men DC føler alligevel, at grundformen er fin. 

- Min form er ganske fin. Vi havde tidligere ferie i Belgien, fordi turneringen sluttede tidligere end herhjemme. Jeg føler, at formen er fin, men vi har heldigvis en måneds tid til at få det boldmæssige med også, siger DC til bold.dk

Daniel Christensen har tidligere spillet i AaB, SønderjyskE og AGF, inden turen i 2016 gik til Westerlo i Belgien.

bold@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Martin Schmidt

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 23. januar