Luk

Tilfreds Falk: 1-0 målet åbnede kampen

| Conference League | 6 kommentarer

Rasmus Falk var tilfreds med FCK's komfortable 4-1 sejr i deres første kvalifikationskamp i UEFA Conference League mod Torpedo Zhodino.

Rasmus Falk var manden bag den første scoring, da han på elegant vis driblede sig igennem gæsternes bagkæde og scorede 1-0 målet mod hviderussiske Torpedo Zhodino i Parken.

Målet kickstartede værterne, som kunne tage en godkendt 4-1 sejr med videre i returen i næste uge. Det var Rasmus Falk tilfreds med.

Det fortæller han til TV2 Sport.

- Det løsnede lidt op efter 1-0 målet, og så blev det lidt nemmere derfra, udtalte Rasmus Falk til TV2 Sport efter kampen og fortsætter.

- Sådan er det lidt altid i de kampe her. Der skal man lige have hul på bylden, og så bliver der typisk lidt mere plads, men de stod godt og var svære at komme igennem, og vi gjorde det måske heller ikke helt godt nok.

- Vi fik skabt en masse chancer efter og fik scoret en masse mål, så vi kom godt efter det.

FCK spiller returkamp på torsdag. Kampen spilles i Kazan på neutral grund.


Af Cillian Murphy

6 kommentarer

Detroit 22:03          
Den Københavnske Fodboldindustri forstår som sædvanligt at glorificere alle FCK´s sejre. Nu i midt i en hviderussisk triumf mod en meget, meget svær og uberegnelig modstander.
Midtjylland spillede tirsdag 1-1 mod Celtic ude. En kamp, som med FCK´s deltagelse mod ditto modstander for et par år siden blev hævet og hævdet til verdensklasse, men som nu med FCM som modstander blev klassificeret som en walk-over, fordi Celtic nu pludselig er uden fordums styrke.
Jeg brækker mig over Den Københavnske Fodboldindustri - dens motiver og metoder er simpelthen for tykke og gennemskuelige.
Men hvad - det giver jo brød på bordet i de små ekspert-hjem og bøjle på tænderne af københavner-journalisternes børn.
... gad egentlig godt have haft muligheden for at læse københavner-pressen gå amok, hvis det nu var FCK, der havde spillet 1- i år mod Celtic - så havde der nok ikke været så meget snak om, at Celtic ikke var så gode, som for et par år siden. Ikke fordi jeg kan lide at brække mig - mere fordi jeg så endnu engang kan blive bekræftet i den fuldstændig subjektive vinkel, den danske sportspresse vælger. Den har helt klart sine darlings.
anygivenday 22:31          
@Detroit
Kan du få luft? Magen til gas og jysk gylle at lukke ud!
Detroit 22:50          
... evner du til gengæld at udtrykke dig i mere end 12-13 ord med mere substans, end du lige har vist?
Chris1234 23:37          
@Detroit

Stop nu, du overdriver alle sammenhænge. FCK var for det første imod Celtic i en 16 delsfinale i EL, I møder dem i kval til CL. Derudover er Celtics forfatning og selvforståelse ændret sig markant siden kampen mod FCK. Til sidst skal FCM prise sig lykkelige for at de får en 1-1 med hjem, fordi de var pisse elendige ligesom alle andre danske hold indtil videre.

FCK var pivringene i 1. halvleg mod et ja lorte hold, men de fik hul igennem takket være Falk som igen bare viser ham er for god til at spille i Superligaen, med længder den bedste spiller der løber rundt i DK.

Så stop tuderiet og kom videre I bliver aldrig mere end en lille probinsby uanset hvor god en forretning FCM så end er, så vil de aldrig kunne ændre på det faktum og derfor også mindre pressedækning.
Har I set mine nøgler? 00:02          
Præmissen må være, at den danske sportspresse roser de danske hold, der, når de tager ud i Europa med et metaforisk Dannebrog på brystet, vinder deres kampe og vedligeholder æren. I den forbindelse er det ikke ligefrem mærkeligt, at den danske sportspresse har et godt øje til Byens Hold, FCK.

Og i den forbindelse er det ikke mærkeligt, at den ikke har vildt gode øjne i særligt mange andre retninger.
Rogosjin 10:28          
I øvrigt er det her fra et interview fra et provinsmedie, så det virker lidt skørt at bruge det som udgangspnkt for at vræle over hvordan den københavnske sportpresse hylder FCK.
Søndag 25. juli