Luk

Tilfreds Mike J: Sejren kunne være større

| Champions League | 0 kommentarer
Tilfreds Mike J: Sejren kunne være større
Foto: Getty Images

Mike Jensen mener, at Rosenborg kunne have vundet endnu større end 2-0, da klubben mødte nordirske Linfield i Champions League-kvalifikationen onsdag.

Rosenborg sikrede sig onsdag en forholdsvis sikker 2-0-sejr over nordirske Linfield i Champions League-kvalifikationen, og det var danske Mike Jensen, der efter 22 minutter sparkede den norske klub foran.

- Jeg var helt alene ved bageste stolpe, og så handlede det jo bare om at skyde. Så ramte den én, to eller tre, men det er ikke så vigtigt, siger Jensen med et skævt smil til klubbens hjemmeside.

Den danske landsholdsspiller var meget godt tilfreds med indsatsen.

- Jeg synes, vi vandt fortjent og havde stort set kontrol. Sejren kunne være blevet større, men vi var lidt unøjagtige i nogle situationer. I Europa League-kvalifikationen er 2-0 på udebane dog rigtig godt.

- De første 20 minutter – måske 30 – var vi rigtig gode og tog kontrol over kampen. Når vi tidligere har spillet her, er det os, der har været under pres, men vi lagde tryk på dem og spillede med højt tempo. Det var meget vigtigt, siger Mike Jensen.

Rosenborg skal nu spille returkamp mod Linfield den 17. juli.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 23. juli