Luk

Tilfreds Müller: Vi skal ikke miste fokus

| EM | 0 kommentarer

Infoboks

Portugal - Tyskland 2-4
EM Gruppe F
15' 1-0 Cristiano Ronaldo
35' 1-1 Ruben Dias
39' 1-2 Raphaël Guerreiro
51' 1-3 Kai Havertz
60' 1-4 Robin Gosens
67' 2-4 Diogo Jota

Thomas Müller glæder sig over, at Tyskland nu har mulighed for selv at afgøre tingene i Gruppe F, men han advarer mod at tage for let på opgaven mod Ungarn.

Tyskland tævede Portugal 4-2 i lørdagens EM-kamp i Gruppe F. Det betyder, at tyskerne nu selv kan afgøre, om de skal være sikret videre avancement ved slutrunden.

Og tyskernes Thomas Müller glæder sig da også over gårsdagens sejr, men han advarer samtidigt mod at forvente en nem sejr mod Ungarn i sidste gruppekamp.

- Mange aspekter af kampen var gode i dag (lørdag, red.), men der er også nogle steder, hvor vi skal forbedre os. Men vores angreb var gode i aften. 

- Vi havde desperat behov for tre point, og nu har vi vores skæbne i egne hænder igen. Men vi skal ikke miste fokus, for Ungarn er et meget akavet hold at spille imod, siger Thomas Müller ifølge UEFA.

Med sejren over Portugal er Tyskland aktuelt nummer to i Gruppe F med tre point efter to kampe. Gruppen toppes af Frankrig med fire point, mens Portugal er nummer tre med tre point, og sidst i gruppen er Ungarn med ét point.

Sidste spillerunde i Gruppe F spilles onsdag klokken 21.


Af Krister Olsen
Søndag 25. juli