LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Tilfreds Solbakken: En fortjent sejr

| Europa League | 6 kommentarer
Highlights: FCK vandt svær udekamp i Finland
Top 3: Bedste FCK-mål under sidste sæsons Europa League
Tilfreds Solbakken: En fortjent sejr
Foto: Getty Images
Ståle Solbakken ser masser af plads til forbedringer, men han var alligevel godt tilfreds med både resultat og præstation i kampen mod finske KuPS.

FC København fik torsdag aften et fint udgangspunkt i det første af to kvalifikationskampe mod finske KuPS i Europa League, da udebanekampen blev vundet med 1-0 på mål af Robert Skov.

De danske gæster kæmpede ellers hårdt med at skabe chancer, og trods tilfredshed med resultatet erkender cheftræner Ståle Solbakken, at der er plads til forbedringer.

- Det blev en kamp som forventet, hvor vi mødte et hold, som er godt organiseret med gode individualister, især oppe foran. Men vi lykkedes med at holde dem nogenlunde i ro, og det var en tæt kamp, hvor vi dog havde lidt flere chancer end dem.

- Så jeg er tilfreds med præstationen. Nogle perioder var bedre end andre, men det er vores første kamp, og flere af vores spillere mangler stadig noget fitness, fordi de kom sent ind i pre-season

- Når vi kommer lidt længere hen og får bygget videre på fysikken, så skal det nok komme, for vi kan godt spile hurtigere og være mere farlige i offensiven, når forståelsen med de nye spillere bliver bedre, siger han til klubbens hjemmeside.

Returkampen mod KuPS spilles i Parken om en uge, men inden venter mandag AC Horsens i første spillerunde af den nye Superliga-sæson.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten

6 kommentarer

Edinho 23:42          
Nogen der kan sige noget om, hvordan Kodro gjorde det?
Nicodemus 00:52          
Edinho:
Han var generel anonym, men brændte en enkelt stor chance.

Lidt svært at udlede noget konkret fra kampen, for alle spillede som om de aldrig havde lavet afleveringer over 10 meter før, eller at medspillerne var dem i de hvide trøjer (lidt overdrevet... en bekymrende mange fejlafleveringer i kampen, som vi vil blive straffet for på mandag, hvis det ikke mindskes).

Alt i alt var Kodro ikke synlig nok i kampen og havde svært ved at være spilbar med holdkammerater, hvilket var forventligt grundet den korte tid i klubben.
EverywhereWeGo 00:57          
Det var dog ham der erobrede bolden, da Skov scorede.
Rogosjin 13:26          
Både Kodro og N´Doye havde kampe der ret beset var til glemmebogen.

Begge havde de ikke særligst kvalifecerede skud inde i feltet der blev blokeret ud til hjørnespark, og begge brændte de en kæmpe hovedstødschance.

Ingen af dem fungerede super godt i opspillet, selvom de begge forsøgte sig, og til tider gik ned i banen for at komme med i spillet.

Når det er sagt så kan man godt se hvad det er meningen de skal gøre, N´Doye skal tage dueller, og dybdeløbene, og Kodro skal falde en smule tilbage og arbejde i rummet mellem midtbane og angreb og starte sine aktioner derfra.

Og det fungerede da også et par gange uden at kaste det store af sig.

Det bliver forhåbentlig bedre fremover, og i værste tilfælde står vi nu med en tydelig plan som endnu ikke fungere optimalt.

Til sammenligning stod vi sidste år med et hold hvor det var umuligt at se at der overhovedet var en plan.

Jeg ville ikke sætte pensionsopsparingen på et mesterskab og EL title til FCK, men der er alt andet lige grund til forsigtig optimisme.
Arsenalfan36 13:48          
Jeg husker tydeligt Dame N´Doye som i sin storhedstid scorede rigtig mange mål.

Du kan se hele hans karriere her:
https://www.flashscore.dk/spiller/n-doye-dame/fJZl3mY3/

Så mange år senere, vil jeg være overrasket hvis han præsterer lige så godt i Superligaen igen. Det er set før, at nogle spillere bare er dygtige til at holde formen i en meget lang periode.
Edinho 00:49          
Tak for jeres updates!!
Mandag 18. februar
Søndag 17. februar