Luk

Tilfreds Solskjær: Vi forbedrer os

| Premier League | 1 kommentar
Tilfreds Solskjær: Vi forbedrer os
Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær ser forbedringer på sit unge Manchester United-mandskab, som dog måtte nøjes med uafgjort mod Wolverhampton mandag.

Manchester United har med en sejr og et uafgjort resultat fået en hæderlig sæsonstart i Premier League, selvom klubben har besluttet at satse ungt.

Det uafgjorte resultat kom mandag mod Wolverhampton, og manager Ole Gunnar Solskjær var forholdsvis tilfreds.

- I første halvleg leverede vi en moden præstation, mens anden halvleg var lidt mere sløset – men vi forbedrer os, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge Uniteds hjemmeside.

- Vi er et meget ungt hold, som skal lære. Vi lærte på banen mod Wolverhampton. Man skal lære, når man er på banen – man kan ikke bare sidde og diskutere det bagefter, siger han.

Han mener, at spillerne viste de rette følelser efter det uafgjorte resultat mod Wolverhampton.

- Vi forlader kampen med en følelse af skuffelse, for vi skulle have haft alle tre point – og det er et positivt tegn. Gutterne er ikke glade. De er ikke tilfredse med blot at få et point. Vi føler, vi fortjente mere, siger Solskjær.

Anthony Martial scorede et flot mål til 1-0 for Manchester United, inden Ruben Neves med en endnu flottere kasse udlignede til 1-1. Paul Pogba misbrugte et straffespark i anden halvleg.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

Ham dér, du ved nok. 10:17          
.
Mandag 16. september