Luk

Tillfreds David N. øjner stærk stime

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Randers FC - Lyngby 0-0
Superligaen Grundspil
79' 0-0 Mads Agesen

Lyngby er ubesejrede i tre kampe efter 0-0 hos Randers FC, og cheftræner David Nielsen øjner muligheden for en stærk stime.

Lyngbys spillede fredag aften 0-0 ude mod Randers FC og fik dermed point for tredje kamp i streg i Superligaen.

Efter en vaklende sæsonstart ser Lyngby-træner David Nielsen nu tendenser til, at skuden er vendt, og holdet kan sammensætte en god stime.

- Jeg tror, vi har rigtig fine muligheder for at levere gode præstationer i de næste kampe.

- Vi har nu fået point i to svære udekampe i Herning og Randers samt vundet vores hjemmekamp. Jeg kunne ikke være mere tilfreds.

- Vi har spillet tre super gode kampe i træk, og det er præcis det, vi har behov for. Vi gav os selv forudsætningerne for at vinde kampen mod Randers, og det er et vigtigt signal, siger David Nielsen.

Nulløsningen i Randers var samtidig Lyngbys første clean sheet i sæsonen, og det ene point sender klubben op på en midlertidig 11.-plads i ligaen med ni point for ligeså mange spillede kampe.

Til opgøret havde David Nielsen valgt at starte med den netop Randers-udlejede angriber Mayron George som enlig mand i front.

Nyerhvervelsen er en tilføjelse til en trup, der allerede huser angribere som Jeppe Kjær og Kim Ojo, der begge måtte varme bænken fredag aften.

David Nielsen spekulerer dog ikke på, om det kan give bagslag at have for mange spillere om buddet.

- Det kan da godt være, at det bliver et luksusproblem at have så mange dygtige angribere, der alle gerne vil spille hver gang.

- Men sådan er den store fodboldverden. Vi skal vinde kampe for enhver pris, og vi skal have alle strenge at spille på for at gøre det.

- Rent taktisk er det super vigtigt. Det giver mulighed for at satse i kampene og spille med to angribere og dermed vise holdet, at vi vil vinde, siger David Nielsen.

Næste opgave for Lyngby i Superligaen bliver udekampen mod AaB i næste weekend. Inden da skal holdet dog til Hedensted i midtugen og spille pokalkamp.

/ritzau/

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Mikael Blond

6 kommentarer

Klåge-Åge 07:42          
To gange 90 minutters "fredagsunderholdning" fra suppeligaen udløste een sølle scoring i Silkeborg - muligvis er David Nielsen tilfreds, men man forstår efterhånden godt de tidligere fans, der nu bliver hjemme, maler en væg og ser den tørre i stedet for at tænde for TV, endsige da bevæge sig hen på stadion i kulde, regn og blæst blot for at kede sig gudsjammerligt.

Og meget bedre var det ikke i Parken på Østerbro i torsdags, hvortil jeg havde gaflet mig et par fribilletter - det pæneste man kan sige om den langgaber var, at billetprisen perfekt matchede underholdningsværdien for mig og min tipsmakker.

Der mangler meget i dansk fodbold pt. - især da MÅL !!!!
Harlem 08:32          
Enig i det meste man lige præcis i Torsdags ved jeg egentlig ikke hvad du have ventet.

Måske er du blevet revet med af den eufori, som desværre har knyttet sig til forventningen til de Europæiske kampe med dansk deltagelse.

Men 1-1 er selvfølgelig altid mere underholdende end 0-0.

Men det er så sandt at der bliver scoret alt for få mål.
fraranders 10:06          
Går ud fra, I også mener, det gælder sidste uges runge, Klåge og Harlem?
Klåge-Åge 15:08          
Kære fraranders ! Der er i skrivende stundscoret 149 må i 58 suppeligakampe denne sæson, hvilket giver et gennemsnit på pænt under tre mål pr. kamp. Det kan en enkelt spillerunde SLET ikke kompensere for - at den var propfyldt med mål indikerer jo bare nødvendigvis, at et stort antal kampe i de andre runder er endt med mellem 0 og 2 mål.

Matematiske facts er svære at komme uden om . . .
Mr_bum 15:23          
På trods af alle disse "kedelige" kampe, så er der på nuværende tidspunkt scoret 2,74 mål pr. kamp. I sidste sæsons grundspil var det 2,63. Hvis man kigger på de seneste ti år, er 2,74 faktisk meget tæt på gennemsnittet. Man skal tilbage til starten af årtusindet for generelt at finde flere mål. Måske det er et resultat af, at ligaen er blevet mere tæt, hvilket som udgangspunkt vel ikke er et dårligt tegn.

Og ja, det kan selvfølgelig også være, fordi holdene er blevet ringere. Men det lyder som en søgt forklaring.
(u)tilfreds 20:52          
Hvor mange mål forventer I da at der skal scores per kamp??? Håber I da på at FCK bliver så suveræne som Barca og Madrid i Spanien så de vinder med +5 mål hver gang??
Søndag 29. november