Luk

Tilpas Kjær: Vi vinder hellere 4-3 end 1-0

| Serie A | 7 kommentarer
Tilpas Kjær: Vi vinder hellere 4-3 end 1-0
Foto: Getty Images

Infoboks

Lazio - Atalanta
Serie A (19/10)
bet365 2,15 3,75 3,20
NordicBet 2,29 3,65 2,95
Oddset 2,25 3,65 2,95

Simon Kjær er faldet godt til i Atalanta, selvom klubbens meget chanceskabende spillestil, som han kalder ikke-italiensk, har krævet en smule tilvænning.

Landsholdsanfører Simon Kjær skiftede denne sommer fra Sevilla til Atalanta, hvor han spiller på leje i resten af indeværende sæson.

Den 30-årige forsvarsspiller er glad for at være tilbage i Italien, hvor han tidligere har spillet for Palermo og AS Roma.

- Jeg er faldet godt til i Atalanta, og min familie er så småt ved at være på plads. Jeg har prøve at flytte før, så jeg ved godt, hvor jeg skal have mit fokus, siger Simon Kjær.

Spillestilen i Atalanta har dog givet visse udfordringer, fortæller han.

- Fodboldmæssigt har jeg skulle vænne mig til det taktiske og det fysiske i vores spillestil. Jeg ville gerne have spillet mere, men samtidig kan jeg godt forstå det, med den periode jeg har haft. 

- Jeg har ikke været med i preseason, og det er en meget anderledes spillestil. Det har ikke så meget med italiensk spillestil at gøre. Vi vil hellere vinde 4-3 end 1-0.

- Jeg tror, vi havde 34 skud på mål mod Lecce i søndags, og det er ikke så italiensk. Det er en måde at spille på, som er meget krævende både taktisk og fysisk, så det er forståeligt, at der vil være en tilvænningsperiode, pointerer Kjær.

Kan snyde de store igen

I sidste sæson tog Atalanta fusen på en række italienske storklubber ved at blive nummer tre i Serie A og dermed tage en plads i Champions League.

Sidste års succes har dog ikke fået klubben til at miste jordforbindelsen.

- Det er en klub, som er velorganiseret, og hvor det er blevet bygget op stille og roligt. Alt bliver gjort meget fornuftigt uden en masse store armbevægelser.

- Atalanta tager hele tiden små skridt, og det er en flot udvikling, klubben har haft de seneste år, siger Simon Kjær til bold.dk.

Kjær og co. er på en øjeblikkelig tredjeplads i Serie A efter syv runder, og danskeren tror på endnu en succesfuld sæson.

- Jeg både håber og tror, at vi kan snyde nogle af de store hold igen i år. Vi har i hvert fald alle muligheder for at gøre det, hvis vi bliver ved med at arbejde hårdt og holde fokus.

- Det er et hold, der er vokset utrolig meget, og den start, vi har fået nu, vidner om, hvor meget kvalitet der er i truppen, lyder det fra Simon Kjær.

Simon Kjær har hidtil spillet to Serie A-kampe for Atalanta.


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

Euro2020herewecome 08:21          
Med en enkelt undtagelse mod Sassuolo kan træneren indtil videre konkludere at spiller man med Kjær vinder man og spiller man uden Kjær vinder man ikke. Tror ikke der går længe før han er en fast bestanddel af Atalantas forsvarskæde.
katapulten 08:54          
Ja, med Kjær i forsvaret er det langt mere sandsynligt, at man vinder 4-3 end 1-0.
Forevergreen69 09:19          
Med en enkelt undtagelse mod Sassuolo kan træneren indtil videre konkludere at spiller man med Kjær vinder man og spiller man uden Kjær vinder man ikke. Tror ikke der går længe før han er en fast bestanddel af Atalantas forsvarskæde.
Kom igen. Uden SK har Atalanta 3 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag i ligaen. Om han kan spille sig på holdet eller ej, kender jeg ikke nok til holdet for at vurdere. Men hvis han gør, er det da ikke fordi han har vist sig uundværlig hidtil.
Interforlivet 09:30          
Jeg tror nu nok at Simon Kjær skal få fint med spilletid. Gasperini roterer en del i treback-kæden. Djimsiti og Toloi spiller mest, men efter de to står Kjær sammen med Masiello som de næste i køen.
miks 09:58          
Calamity Kjær!
DuSåDum 10:51          
Håber ikke Emery læser det her. Så er Simon kjær Arsenal spiller inden 1.feb.
Simonlebon 13:30          
Han burde simpelthen kunne slå masiello af holdet. Men lad os nu se...
Torsdag 17. oktober
Onsdag 16. oktober