Luk

Timands-Eibar tog sen sejr i straffedrama

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Valladolid - Eibar 1-2
La Liga
29' 0-1 Esteban Burgos
37' 1-1 Toni Villa
48' 1-1 Sergi Guardiola
73' 1-1 Pape Diop
90' 1-2 Kevin Rodrigues

Med to straffespark og et direkte rødt var der rigeligt med drama, da Eibar tog en 2-1-sejr dybt inde i tillægstiden mod Valladolid. 

Valladolid og Eibar havde begge hårdt brug for pointene, da de tørnede sammen i lørdagens tidlige La Liga-kamp. 

Hjemmeholdet Valladolid havde skrabet to point sammen i de fire første runder, mens det blot var blevet til et enkelt point for Eibar. 

Hjemmeholdets Fabian Orellana kom til opgøret første gode chance, da han blev spillet fri på kanten af feltet, men Marko Dmitrovic dykkede flot ned til den højre stolpe og reddede afslutningen. 

Efter knap en halv times spil fik Jawad El Yamig en klodset hovedrolle, da han sparkede bolden op på sin egen hånd i forsøget på at cleare et hjørnespark. 

Det blev takseret til straffespark, som Eibars Estaban Burgos udnyttede sikkert med en høj afslutning midt i målet. 1-0 til gæsterne. 

Små ti minutter før pausen fik Valladolid bragt balance i regnskabet. Nacho blev spillet fri i venstre side, hvor fra han spillede den på tværs til Toni Villa, der sparkede bolden sikkert i nettet. 

1-1 var også stillingen, da kampens dommer fløjtede til pause.

Få minutter inde i anden halvleg blev Valladolid også tilkendt et straffespark, da Toni Villa blev nedlagt i feltet. 

Sergio Guardiola blev sat til at sparke det, men han kunne ikke gøre Burgos kunsten efter fra første halvleg. Valladolid-angriberen sparkede til højre, men den havde Dmitrovic læst. 

Et kvarter senere fik Guardiola så bolden i nettet, men scoringen blev efterfølgende annulleret for offside. 

Med små 20 minutter tilbage af opgøret blev Valladolids chancer for succes øget markant, da Pape Diop stemplede en modstander og blev præsenteret for et direkte rødt kort. 

En mand i undertal blev Eibar tilkendt et straffespark ti minutter senere, men det blev efterfølgende omstødt til et frispark, da VAR opdagede, at Valladolid-spilleren lige akkurat var udenfor feltet, da han tog hånden til brug. 

Dybt inde i tillægstiden lykkedes det alligevel for Eibar at stjæle alle tre point, da Kevin Rodrigues sled sig højest på et indlæg og headede 2-1-scoringen i kassen. 

Det blev også kampens sidste scoring, hvorfor Eibar snupper tre vigtige point i bundstriden. 


Af Andreas Roesen
Mandag 30. november
Søndag 29. november