Luk

Tingager er klar: David foretrækker de andre

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

Randers FC - AGF
Superligaen Grundspil (24/10)
Bet25 2,48 3,25 3,05
Oddset 2,40 3,25 3,10
bet365 2,37 3,25 3,10

Frederik Tingager føler, han er, hvor han skal være efter sin knæskade, men stopperen erkender, at David Nielsen foretrækker to andre til midterforsvaret lige nu.

Efter et både mentalt og fysisk hårdt halvt år er 28-årige Frederik Tingager nu ved at være oppe i omdrejninger igen.

AGF-stopperen er på det seneste blevet overhalet af Sebastian Hausner og lejesvenden Yann Bisseck, men Tingager er klar til at tage arbejdshandskerne på.

- Det er rigtig godt med konkurrence, for man læner sig aldrig tilbage. Jeg præsterede ikke så godt, som jeg ved, jeg kan, i de kampe jeg har fået, og nu foretrækker David de to andre. 

- Det er en del af fodbold at kunne håndtere modgang, og jeg sætter pris på de svære tider. Det er her, man vokser mest som menneske og spiller. Jeg har taget små step, og når chancen kommer, så griber jeg den, siger Frederik Tingager til B.T.

Forsvarsspilleren understreger samtidig, at han nu er, hvor han skal være rent fysisk, og nu handler det om tålmodighed, lyder det.

Frederik Tingager kom til AGF fra Braunschweig i januar 2019 og har kontrakt til 2025.


Af Martin Schmidt

10 kommentarer

Bødlen1880 07:16          
Fed mentalitet. Han skal nok komme ind i start 11 igen på et tidspunkt. Han har vist i de foregående sæsoner, hvor dygtig en spiller han kan være.
Groggster 07:57          
Enig, Bødlen. Superfed indstilling.
Han har noget fandenivoldskhed, og på banen er den ind imellem meget tiltrængt for disciplinen og koncentrationen.
TheUnitedWay 09:24          
Ja det kan man jo ikke forstå. Hausner med ny stor fejl imod FCM. Jeg håber Tingager og Bisseck bliver det nye makkerpar på sigt.
Martinovic 09:27          
Hvorfor er tilliden til Hausner så stor - er det fordi, at han er en lokal knægt? Han laver pænt mange brølere, og det kan undre, at andre ikke har fået chancen.

Brøndbys fans må dog være glade for ham, da han havde stor andel i deres mesterskab sidste sæson med sin ´flotte´ tilbagelægning.
Jake4 09:51          
Har ikke set ret meget med AGF. Men er Hausner virkelig så god ? Er han det talent folk snakker om. Tingager er bestemt ikke dårlig!
Toon Toon! 09:59          
Jeg tror det handler om at Hausner er den bedste (eneste?) leder af de tre i forsvaret?
Taco mix 10:04          
Uden at vide det, laver Hausner så flere brølere end de andre? Er det ikke bare fordi at han har gjort det imod Brøndby 2 gange, hvoraf den ene var med til at tippe mesterskabet over til Brøndby?

Er man ikke abre ekstra opmærksom på lige netop ham så?

Men hvis I er meget utilfreds, må I gerne låne ham ud til os bonderøve ;)
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober