LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Tingager i kovending: Bliver i Braunschweig

| 2. Bundesliga | 5 kommentarer
Tingager i kovending: Bliver i Braunschweig
Foto: Eintracht Braunschweig

Infoboks

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Frederik Tingager har ombestemt sig og bliver alligevel i tyske Eintracht Braunschweig efter nedrykningen til 3. Bundesligaen.

Den store stopper Frederik Tingager skiftede i januar OB ud med 2. Bundesliga-klubben Eintracht Braunschweig og blev nærmest med det samme fast mand i det centrale forsvar.

Efter en skuffende afslutning på sæsonen endte det med degradering til 3. Bundesligaen, og Tingager mere end indikerede, at han skulle videre i karrieren.

Men nu har han ombestemt sig. Han tager således turen med ned i den tredjebedste række.

- Jeg bliver i Eintracht, selvom jeg sagde noget andet efter sidste kamp i sæsonen. Men jeg har aldrig været så skuffet over noget i mit liv eller min karriere, siger Tingager til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Eintracht gav mig chancen for at opfylde mine drømme, og jeg skylder klubben at stå ved det og tage ansvar for den forgangne sæson. Jeg var en del af nedrykningen og vil gerne vil være en del af den nye start.

- Min motivation har aldrig været større, og jeg lover, jeg vil være med til at hjælpe holdet til at opnå vores mål. Og målet er at spille i 2. Bundesligaen igen.

25-årige Tingager skrev i januar en kontrakt med Braunschweig, der løber til sommeren 2020.

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

5 kommentarer

bruger 131700 07:27          
Falliterklæring!
Der Däne 08:00          
Hvorfor er det en falliterklæring? Synes det viser, undskyld mit sprog, nosser. Desuden kommer han til at blive en ubestridt leder på holdet. Fansene synes godt om ham. Han har dansk træner og skal spille under et meget højt pres, da forventningerne (oprykning i første hug) og realiteterne (næsten mistet et helt hold af spillere = genopbygning), det kan være med til at udvikle ham i en positiv retning. Såfremt han holder hovedet koldt og præsterer.
Sir_Cumcised 08:22          
Hvilken dansk træner er det?
VejleB Altid 08:28          
Henrik Pedersen
Rasbak 08:35          
@Der Däne:

+1
Mandag 20. august