Luk

Tjekkisk forbund sår tvivl om Ronaldo-rekord

| Serie A | 16 kommentarer

Infoboks

Juventus - Lazio
Serie A (06/03)
Oddset 1,92 3,60 4,00
bet365 1,85 3,75 4,00

Det tjekkiske fodboldforbund påstår, at Cristiano Ronaldo fortsat mangler 62 mål for at overgå Josef Bican som den mest scorende spiller i historien.

Cristiano Ronaldo scorede tidligere i denne uge, da Juventus slog Napoli i den italienske super cup, og han nåede dermed op på svimlende 760 scoringer i officielle kampe i karrieren.

Efter kampen blev den portugisiske målmaskine hyldet som den mest scorende spiller i fodboldens historie, men det er ikke alle, der er enige i den påstand.

Det tjekkiske fodboldforbund mener således, at den tidligere rekordholder, Josef Bican, rent faktisk scorede 821 mål i officielle kampe og ikke beskedne 759, som ellers har været meldt ud som tjekkens tidligere rekord.

I et opslag på Twitter melder det tjekkiske forbund, at en historikker har kigget rekorden efter i sømmene og altså har fundet ud af, at Bican scorede 821 mål.

Dermed er Cristiano Ronaldo, som har scoret 760 mål i officielle kampe i sin karriere, angiveligt 62 scoringer fra rekorden. 

Det er ikke første gang i denne sæson, at der opstår tvivl om disse rekorder. 

I december slog Lionel Messi den brasilianske legende Pelés rekord for flest mål for samme klub, men her påstod Pelés tidligere klub Santos efterfølgende, at mange Pelé-mål manglede i optællingen.

Det er endnu usikkert, hvad der sker, når og hvis 35-årige Ronaldo scorer sit mål nummer 822 og dermed overgår Bican - igen. 


Af Mikkel Nøhr
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts