Luk

To Brøndby-spillere testet positiv for corona

| 3F Superliga | 120 kommentarer

Infoboks

FC København - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (12/07)
bet365 1,72 3,75 4,50
Oddset 1,70 3,90 4,90
YouBet 1,77 3,90 4,80

Brøndby meddeler, at Simon Hedlund og Samuel Mraz er blevet testet positive for coronavirus.

Brøndby meddeler, at to spillere er blevet testet positive for corona.

Det drejer sig om Simon Hedlund og Samuel Mraz, der begge er symptomfri, men som altså glipper søndagens kamp mod AaB.

- Vi følger protokollerne nøje, og ved den ugentlige test af spillere og stab er to spillere testet positive. Begge er symptomfrie, og nu følger vi de givende retningslinjer, der er udarbejdet af Divisionsforeningen for personer, der tester positivt, siger Brøndby IF’s holdlæge Jonas Vestergaard.

- Dette indebærer, at de to spillere skal blive hjemme i syv dage, siden de blev podet, hvilket var i går (mandag den 29.juni). Selvom alle de øvrige spilleres test var negative, så tester vi for en god ordens skyld den øvrige spillertrup og stab igen for at eliminere enhver tvivl.

Cheftræner Niels Frederiksen ærgrer sig over at måtte undvære de to spillere i weekenden.
 
- Først og fremmest er det meget betryggende at vide, at vores protokoller virker. Det svækker os naturligvis med Simon og Samuel ude i den kommende kamp, men vi har Jesper Lindstrøm tilbage fra karantæne, og Mikael Uhre spillede sin måske bedste kamp i Brøndby-trøjen i søndags, siger Niels Frederiksen.

- Derudover har vi en masse gode spillere i truppen, der har vist, at de kan spille på flere positioner. Så vi skal nok finde nogle gode løsninger. Vi har masser af selvtillid i holdet og er ubesejret i Mesterskabsspillet, så vi tager til Aalborg for at vinde og jagte tredjepladsen.

Resten af truppen og stabsmedlemmerne i Brøndby er testet negative.


Af Sara Margren
Lørdag 11. juli
Fredag 10. juli