Luk

To danskermål i vild Rosenborg-remis

| Eliteserien | 0 kommentarer

Mikkel Maigaard og Mike Jensen kom på tavlen, da Strømsgodset til allersidst sikrede sig et 3-3-resultat mod Rosenborg. 

Eliteserien nærmer sig sin afslutning, og det har ikke ligefrem været Rosenborgs sæson. 

Mens meget tyder på, at Molde napper guldet, kæmper Rosenborg med Odd og Bodø/Glimt og anden og tredjepladsen. 

Derfor var Rosenborg og anfører Mike Jensen forpligtet til at vinde, da de gæstede Strømsgodset, der havde Martin Hansen og Mikkel Maigaard med fra start. 

Det var Rosenborg, der startede bedst. Efter et kvarters spil blev der smækket et indlæg ind, som Samuel Adegbenro kunne heade ind. 

Føringen blev dog hurtigt smidt væk. En klodset aktion af Rosenborg-keeperen udløste et straffespark, som Mikkel Maigaard fik lov til at tage. Han scorede, da han lidt heldigt fik lobbet den over målmanden. 

I anden halvleg var det Strømsgodset, der startede med at svinge taktstokken. 2-1 kom hjemmeholdet på, da Keita havde masser af plads bagerst i feltet. Det betød, at han nemt kunne tæmme bolden og elegant curle kuglen op i netmaskerne. 

Rosenborg lod sig dog ikke slå ud. Midt i anden halvleg blev der begået straffespark, som Mike Jensen tog. Han svigtede ikke. 

Kampen bølgede herefter frem og tilbage, men til sidst lignede det, at Rosenborg ville nappe sejren. Med må minutter igen lavede en Strømsgodset-spiller således selvmål. 

Det udløste et intenst pres, som udmøntede sig i, at Lars Saetra kunne heade en bold i mål i overtiden til slutresultatet 3-3.  

 

 

 


Af Kristian K. Jørgensen
Torsdag 23. januar
Onsdag 22. januar