Luk

To Fischer-oplæg: Priske og co. tog vigtig sejr

| Jupiler Pro League | 1 kommentar

Infoboks

Union St.Gilloise - Royal Antwerp 1-2
1. Division A
43' 1-0 Deniz Undav
70' 1-1 Michael Frey
79' 1-2 Manuel Benson

Viktor Fischer noterede sig to assists, da Royal Atnwerp vendte 0-1 til 2-1 mod de højtflyvende oprykkere Royale Union St. Gilloise med to danskere i startopstillingen.

Brian Priske er begyndt at få styr på tingene i belgiske Royal Antwerp – i hvert fald er han og holdet ubesejret i de seneste seks kampe i Jupiler Pro League.

Søndag stod klubben over for højtflyvende Royale Union St. Gilloise, hvor Casper Nielsen og Jonas Bager var med fra start. Viktor Fischer startede på bænken for Antwerp.

Det var hjemmeholdet fra Union, der startede bedst ud, og de formstærke oprykkere fik efter 39 minutter underkendt et mål for offside.

Det var dog et varsel om, hvad der kort efter ventede, for her sendte Deniz Undav topholdet i front efter et boldtab af Antwerp-defensiven.

I anden halvleg blev Viktor Fischer sendt i aktion af Priske efter en time, og ti minutter senere lå udligningen i kassen – takket være danskeren.

Fischer smed et indlæg til bageste stolpe, hvor Michael Frey pandede bolden ind til 1-1, og dermed har han scoret i fem kampe i streg.

Med ti minutter igen blev det så 2-1 til Antwerp, og her stod Fischer igen for oplægget – denne gang fandt han Manuel Benson, der kunne kalde sig matchvinder.

Dermed tog Priske og co. sin fjerde sejr i træk, og nu ligger holdet nummer tre i Jupiler Pro League – med ét point op til Club Brugge.


Af Sara Margren
Mandag 29. november
Søndag 28. november