Luk

To Lewandowski-mål da Bayern vandt snævert

| Tyskland | 3 kommentarer

Mestrene fra Bayern München spillede ikke en særlig god kamp mod Wolfsburg, men alligevel vandt de 2-1 efter to scoringer af Robert Lewandowski.

Bayern München har skarp konkurrence i toppen af Bundesligaen i denne sæson, efter holdet på det seneste har spillet en del kampe uafgjort.

Onsdag aften tog de imod Wolfsburg, som med en sejr kunne spil sig på 24 point ligesom Bayern München.

Wolsburg er i et hold i fremragende form, og det viste de hurtigt i aftenens opgør.

Efter 5 minutter kom de i front, da Kevin Mbabu lagde et indlæg ind til Maximillian Phillip som flugtede Wolsburg i front med 1-0.

Da der var spillet 13 minutter var Josip Brekalo ved at bringe Wolsburg yderligere i front, men hans skud gik lige forbi stolpen.

Bayern viste sig endelig frem efter 17 minutter, da først Robert Lewandowski var tæt på at udligne efter, mens Serge Gnabry var tæt på minuttet efter.

I overtiden af første halvleg fik Bayern udlignet. Kingsley Coman tog et par gode træk, inden han lagde bolden ind til Lewandowski, som headede bolden sikkert i kassen til 1-1.

Kort inde i anden halvleg blev Lewandowski dobbelt målscorer. Polakken fik bolden i dybden, inden han tog et træk og smaskede bolden i kassen til 2-1.

Efter Bayerns føringsmål var Wolsburg farligst, men i flere situationer var Manuel Neuer på plads i sit mål.

Mere skete der ikke i opgøret og derfor tog Bayern München en snæver sejr på hjemmebane. Derfor holder de fast i Bayer Leverkusen, som dog stadig er tre point for dem i tabellen. 

Andetsteds spillede Bielefeld hjemme mod Augsburg. Hjemmeholdet var klart farligst i opgøret, men brændte flere oplagte muligheder. 

Efter 85 minutter kom udeholdet fra Augsburg i front ved Jeffrey Gouweleeuw, som dermed endte med at sikre sig en 1-0-sejr.


Af Theis Fischer Brandt
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts