Luk

To mål af Gytkjær sikrede Poznan-sejr

| Ekstraklasa | 0 kommentarer

Lech Poznan og Christian Gytkjær vandt lørdag aften 3-2 i udekampen mod Rakow Czestochowa i den bedste polske række.

Lech Poznan og Christian Gytkjær skulle lørdag aften i udekampen mod Rakow Czestochowa forsøge at hægte sig på toppen af tabellen i den polske Ekstraklasa.

Det startede godt for Poznan, som efter en halv time kunne se Karlo Muhar score føringsmålet, da et hjørnespark fik lov at dumpe ned i feltet og han uden indblanding fra forsvaret kunne skubbe 1-0 i kassen.

Bare to minutter senere var Christian Gytkjær så på pletten, da et fint Lech-opspil endte med et fladt indlæg, som den danske angriber inde foran mål let kunne omsætte til 2-0-føring.

Petr Schwarz reducerede på straffe til 2-1 for Rakow Czestochowa kort efter pausen, og et kvarter før tid udlignede samme Schwarz til 2-2 på et nyt straffespark.

Det skulle dog alligevel blive en fin aften for Poznan, for fem minutter før tid svævede Christian Gytkjær højt over hjemmeholdets forsvar og headede på bagerste stolpe bolden ind til slutresultatet 3-2 for Lech Poznan.

Det var Gytkjærs fjerde sæsontræffer i seks kampe. Sejren sender Lech Poznan op på fjerdepladsen i Extraklasa med tre point op til Slask Wroclaw i toppen. 


Af Thor Carlskov
Lørdag 22. januar