LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

To mand forlader FC Sydvest - nye skal ind

| 2. Division | 1 kommentar
To mand forlader FC Sydvest - nye skal ind
Foto: FC Sydvest
Sani Tahir og Rasmus Veibye er ikke at finde i FC Sydvest til foråret - derfor skal der hentes nye spillere til Tønder.

FC Sydvest skal i foråret forsøge at klatre op over nedrykningsstregen i 2. divisions nedrykningsspil - men det bliver uden Sani Tahir og Rasmus Veibye. De to spillere er nemlig fortid i klubben.

Sani Tahir skal ud og prøve noget andet, mens Rasmus Veibye er draget til Aarhus for at studere.

- Så vi skal da have noget ind, siger Sydvest-cheftræner Carsten Jørgensen til bold.dk og uddyber.

-Vi skal have en angriber, en central midtbanespiller og en midterforsvarer, hvis det kan lade sig gøre. Men førsteprioriteten er en angriber. Vi ser, hvad der sker i løbet af januar og februar - om vi skal ud og leje, eller hvad vi skal, siger Carsten Jørgensen.

FC Sydvest har nemlig også vinket farvel til offensivspiller Silas Songani, som har brugt efteråret i Tønder på en lejeaftale fra SønderjyskE - og det er ikke helt uden konsekvenser, at tre mand nu er væk.

- Det kommer selvfølgelig til at betyde noget, men vi har en lang opstartsperiode og en masse gode træningskampe, så jeg tror ikke, det betyder så meget, når vi rammer den første turneringskamp, siger Jørgensen.

- Men det kommer måske til at betyde lidt i opstarten, fordi vi lige skal finde en rytme igen. Men det skal alle hold jo - vi er ikke de eneste, der har mistet spillere. Så det skal skal nok gå, siger han.

FC Sydvest har allerede hentet den 17-årige keeper Victor Rasmussen ind på en fast aftale.

FC Sydvest starter foråret på nedrykningsspillets 10. plads med fem point - der er to point op til Svendborg over stregen.

nicolai@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

Frakørsel 1 19:45          
Jeg troede ikke Sani Tahir spillede mere. Han er da super velkommen til at komme til Brønshøj igen, han lå da i den bedre ende sidst. Er der nogen fra FC Sydvest der kan sige hvordan han har klaret sig?
Tirsdag 19. marts