Luk

To selvmål hjalp Arsenal-comeback på vej i EL

| International | 0 kommentarer

Molde scorede to selvmål efter at være kommet foran, da man torsdag tabte 1-4 til Arsenal. Nicolas Pepe og Joseph Willock stod bag Arsenals egne scoringer.

Efter to sejre over Rapid Wien og Dundalk skulle Arsenal forsøge at forlænge sejrsrrækken i Europa League, da de norske mestre Molde kom på besøg på Emirates torsdag.

I front gav Mikel Arteta plads til Eddie Nketiah og Joseph Willock, hvilket blandt andet betød, at Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette var på bænken fra start.

Arsenal lagde som ventet ud i dominerende stil, men det var Molde, som skulle bringe sig foran, og det var med lidt af en perle.

Martin Ellingsen forsøgte sig nemlig langt udefra, og han hev bolden over i det fjerne sidenet, hvor bolden strøg lavt i mål til 1-0.

Arsenal ledte efter åbningerne, men London-klubben skulle have hjælp til at få bolden over stregen. 

Det fik man kort før pausen, da Arsenal satte en omstilling i gang, og da Moldes Kristoffer Haugen ville redde et fladt indlæg væk, fik han bakset bolden i mål til 1-1.

Efter pausen stod der Arsenal på det meste, og Sead Kolasinac var tæt på efter 54 minutter. Men igen skulle der et selvmål til for Arsenal, da Moldes Sheriff Sinyan gjorde Haugen kunsten efter og nettede i eget mål og dermed var Arsenal på 2-1.

Mod slutningen øgede Nicolas Pepe til 3-1 efter et flot forarbejde af Bukayo Saka, inden Joseph Willock lukkede festen til 4-1.

I gruppe J var Mads Emil Madsen på bænken i hele kampen for LASK Linz, der blev reduceret til ti mand efter 68 minutter – alligevel holdt mand stand og vandt 1-0 over Antwerpen.

Young Boys vandt uden besværligheder med 3-0 over CSKA Sofia i gruppe A, hvor Roma tidligere på aftenen vandt 5-0.


Af Jonas Dalgård
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar