Luk

To straffe gav Betis point i målfest

| bold.nyt | 0 kommentarer
To straffe gav Betis point i målfest
Foto: Getty Images

Real Betis og Mallorca delte i porten, da de spillede 3-3 i fredagens La Liga opgør. Hjemmeholdet fik undervejs to straffespark i en svært underholdende kamp.

Det blev en særdeles underholdende aften på Benito Villamarin, da Real Betis fredag aften havde besøg af Mallorca.

16 minutter var der spillet, da Cucho bragte gæsterne i front og i gangsatte en sand målfest.

Kubos afslutning blev blokeret hen til Cucho, der flugtede først gang over i modsatte side, og så var Mallorca foran 1-0. 

Føringen holdt dog blot tre minutter. Nabil Fekir fik prikket en løs bold i feltet, som Mallorcas Koutris også prøvede at nå. Han nedlagde i stedet Fekir, og så var der straffe til hjemmeholdet. 

Sergio Canales sparkede sikkert straffesparket fladt til venstre, og så var Betis tilbage igen. 

Ti minutter senere var den dog gal hos Betis igen. Et fremragende kombineret angreb af Mallorca endte hos Ante Budimir, der i nærmest en og samme bevægelse drejede rundt om sig selv og bankede 2-1-føringen i nettet. 

Men Fekir var ikke færdig med at fremtvinge straffespark. Ti minutter før pausen blev hans indlæg blokeret af en Mallorca-hånd, hvilket dommeren takserede til kampens andet straffespark. 

Denne gang ville Fekir selv sparke, og det bragt ham også på måltavlen, da han kopierede Canales og sparkede fladt til venstre. Men det var med lodder og trisser, at bolden krydsede stregen, da Manolo Reina havde hænder på afslutningen. 

Målene fortsatte med at hagle ind allerede tre minutter inde i anden halvleg. 

Betis-veteranen, Joaquin, trak ind i feltet fra sin position på venstrekant og listede bolden fladt over i modsatte side uden chance for Reina i målet. 

Så lignede det, at Betis skulle køre de tre point hjem. Men Kubo var ikke færdig med at give Betis-forsvaret problemer. 

20 minutter før tid opsnappede han en løs bold på midten af Betis' halvdel og satte i fart mod målet. Fra kanten af feltet tog han chancen og med lidt held i form af et målmandsdrop fra Joel Robles, bragte Kubo igen balance i regnskabet. 

Flere scoringer faldt der ikke i en særdeles medrivende affære, som altså sluttede 3-3. 


Af Andreas Roesen
Tirsdag 31. marts
Mandag 30. marts