Luk

To straffespark da FCK sænkede SønderjyskE

| 3F Superliga | 127 kommentarer

FC København vandt 3-0 over SønderjyskE. To af målene blev scoret på straffespark.  

FC København skulle søndag aften forsøge at holde snor i Superliga-førerholdet FC Midtjylland, som tidligere på dagen vandt sit opgør mod AaB. 

Og det startede godt for Ståle Solbakkens tropper. 

Et kvarter inde i kampen fik FCK straffespark, da dommer Peter Kjærsgaard mente, at en SønderjyskE-forsvarsspiller brugte hånden til at blokere bolden i feltet. Det vakte utilfredshed hos SønderjyskE-spillerne, der mente, at det var uforsætligt. 

Det var spanske Pep Biel, der fik til opgave at sparke, hvilket han gjorde, som han skulle. 1-0 til FC København - første FCK-mål for den spanske kantspiller.

Sønderjyske-træner Glen Riddersholm havde valgt et defensivt udgangspunkt for sit SønderjyskE-hold, som virkede til at satse på omstillinger. 

Det medvirkede til, at første halvleg blev en ganske chancefattig af slagsen.

Sådan startede anden halvleg også. 

Spillet flød generelt ikke for FC København, så derfor var Ståle Solbakken muligvis en glad mand, da hjemmeholdet efter en times spil fik tilkendt endnu et straffespark. 

Det skete efter et hjørnespark, hvor Christian Greko Jacobsen ifølge dommeren havde lidt for godt fat i Victor Nelsson. 

Straffesparket blev taget af Michael Santos, som sikkert udnyttede muligheden fra pletten.  

Resultatet gjorde ikke, at SønderjyskE gik op i noget helt vildt pres. Spændende blev slutfasen derfor ikke, og da FC København kom på 3-0, da Viktor Fischer sparkede et indlæg ind til målscorer Pieros Sotiriou, var der ingen tvivl om, hvem der ville vinde kampen.

 

Støt SønderjyskE og oplev stemningen og fællesskabet på Sydbank Park. Køb din billet her


Af Kristian K. Jørgensen
Tirsdag 28. januar