Luk

To Vendsyssel-spillere har været i Dubai

| 1. Division | 21 kommentarer

Infoboks

Vendsyssel FF - FC Helsingør
1. division (07/03)
Oddset 3,45 3,30 2,15
bet365 3,20 3,30 2,20

Vendsyssel meddelte torsdag, at ni personer i klubben er smittet mod corona-virus, og nu skriver DR, at to af klubbens spillere har været i Dubai i vinterpausen.

1. divisions-klubben Vendsyssel meddelte torsdag, at hele ni personer i klubben er blevet testet positiv for corona-virus.

Nu viser det sig, at to af holdets spillere har været i Dubai over den korte vinterpause og er vendt hjem til Danmark i løbet af januar.

Det bekræfter Jerome Champagne, som er talsmand for Vendsyssels schweiziske ejere, over for DR.

- Alle begår fejl. De to spillere har undskyldt overfor deres holdkammerater og til medarbejderne i klubben, siger Champagne til DR.

DR skriver, at det er seks spillere og tre medlemmer af staben, som er testet positiv.

Det er ikke bekræftet, at de to spillere er blandt de smittede eller dem, som har bragt smittet videre til klubben. 


Af Mikkel Nøhr

21 kommentarer

Cisplatin 13:55          
Så ser man på facebook nyhederne, hvor trætte folk er af regeringen, fordi den lukker af for rejser fra Dubai. Disse folk mener, at Dubai har helt styr på corona situationen og nu ser man realiteten. Fjolser!
sparkliz 13:59          
Mikkel Wohlgemuth og Søren Henriksen er de to spillere ifølge tv2.dk, da der florerer billeder, hvor de sidder og spiser i Dubai d. 8/1-2021
NeverDefeated 14:07          
Ja, det er helt sikkert solkongen Søren Henriksen, der som sædvanlig giver fars penge ben at gå på.
mimsdk 14:19          
Det er så fucking.. endvidere er de fra Sjælland/København. Det har mest af alt også været personer derovre fra som ikke bliver hjemme men fester!!..

Jeg tænker man sprang 1, 2 og 3. klasse over på den ø der!
ComeToFenerbacheDenmark 14:22          
Er der ikke please en der kan fortælle mig hvad det er som gør at folk absolut skal til Dubai?
GameOn 14:24          
En ting er at tage til Dubai, men de kunne i det mindste have gjort det knap så tæt på opstarten, så de havde tid til at blive testet 2 gange i Danmark inden de mødte op til første træning. Ellers kunne han da i det mindste have inviteret hele holdet med, så havde de fået det overstået på en gang.
GameOn 14:26          
Det er så fucking.. endvidere er de fra Sjælland/København. Det har mest af alt også været personer derovre fra som ikke bliver hjemme men fester!!..

Jeg tænker man sprang 1, 2 og 3. klasse over på den ø der!
Jeg ville have svaret på denne, men jeg har ikke lige tid. Er ved at ringe til lægen så jeg kan bede om at få min corona vaccine nu, så jeg kan komme på skiferie i uge 7.
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts