Luk

Tobias M-drøn gav sejr efter vild afslutning

| Allsvenskan | 0 kommentarer
Tobias M-drøn gav sejr efter vild afslutning
Foto: Getty Images

Tobias Mikkelsen scorede to gange for Helsingborg, da klubben vandt 2-1 over Sundsvall i Allsvenskan.

Helsingborg havde sikret sig endnu en sæson i den bedste svenske række, Allsvenskan, da klubben lørdag eftermiddag rejste på besøg hos Sundsvall, som kæmpede i bunden.

Værterne lå tredjesidst inden opgøret med tre point op til pladserne over stregen, og de skulle derfor gerne sætte point på kontoen i lørdagens opgør.

Anders Lindegaard, Anders Randrup og Tobias Mikkelsen startede på banen for gæsterne, og især sidstnævnte fik noget af en hovedrolle i kampen.

Efter 82 målløse minutter var det nemlig danskeren, der åbnede det, der skulle ende med at blive en hektisk afslutning på det svenske opgøret.

Tobias Mikkelsen blev spillet fri i et kontraangreb og tog et træk ind i feltet, inden han bragede bolden i kassen.

Mens fansene skulle vente 82 minutter på den første scoring, skulle de ikke vente mere end tre minutter på mål nummer to. Og denne gang var det hjemmeholdet, der var på pletten.

Tobias Eriksson var på pletten, da et indlæg blev sendt i feltet. Det styrede han i mål, og så var Sundsvall på vej mod et point i bunden af rækken.

Men Tobias Mikkelsen ville det anderledes, og allerede minuttet senere kunne han kalde sig dobbelt målscorer efter noget af en kasse.

Danskeren drev bolden frem og fik for meget plads foran feltet. Her tog han sagen i egen hånd og bragede bolden op i hjørnet til 2-1.

Det blev slutresultatet for Helsingborg, som satte tre point på kontoen. Omvendt ser det skidt ud for Sundsvall, der skal håbe på, at resten af rundens resultater flasker sig for dem før næste uges sæsonafslutning.


Af Jonas Sand
Lørdag 16. november
Fredag 15. november