LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Tobias Thomsen vil være førsteangriber i KR

| Urvalsdeild | 0 kommentarer
Tobias Thomsen vil være førsteangriber i KR
Foto: Valur
Tobias Thomsen respekterer konkurrencen i KR, men den 26-årige dansker går benhårdt efter at blive førsteangriber i den islandske traditionsklub.

Efter en sæson i skyggen af ligatopscorer og landsmand Patrick Pedersen i den islandske mesterklub Valur er den tidligere AB-topscorer Tobias Thomsen skiftet tilbage til KR, som han også spillede for i 2017.

Her går 26-årige Thomsen benhårdt efter rollen som førsteangriber.

- Der er allerede nogle spændende angribere i KR, og de har også en ung gut, der ser meget fornuftig ud, men jeg ser det som om, at jeg bliver førsteangriber, hvis jeg spiller på til mit bedste.

- Jeg har haft mange gode snakke med træneren, og jeg føler, vi er et rigtigt godt match. Han ser mig som den type angriber, jeg gerne vil ses som, siger Thomsen, der har lavet en toårig aftale:

- Jeg håber selvfølgelig, at jeg gør det så godt, at jeg måske kan komme videre til noget større om et år, men hvis ikke det sker, vil jeg være fuldt ud dedikeret til de to år i KR.

KR er med 26 titler rekordmester, men Thomsens ex-klub Valur har vundet mesterskabet i den to seneste sæsoner og er øjeblikkets hold i Island.

- KR er historisk set nok de største, men Valur er økonomisk og styrkemæssigt den klub, som alle ser op til lige nu. De gør det rigtigt godt og er det hold, som andre forsøger at fange.

- Jeg har ikke snakket målsætninger med KR, men vi skal selvfølgelig spille med i toppen og forsøge at vinde alle kampe. Om det så lige er i 2019, at vi indhenter Valur, ved jeg ikke, siger Thomsen.

KR og Thomsen spiller til sommer med i næste sæsons Europa League-kvalifikation.

mikael@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april